Šefpavārs Normunds Baranovskis atklāj, kā pagatavot grilētas cūku ribiņas. Būs garšīgi!
Sastāvdaļas (4 porcijas)
-
Cūku ribiņas
1kg
-
Bārbekjū garšvielu
2 saujas
-
Tomāti
pēc garšas
-
Pitas maize
4 gab.
-
Ribiņu mērce
1, pēc garšas
Pagatavošana
- Novāra ribiņas, pievienojot bārbekjū garšvielas, lai gaļa atdalās no kauliemCep cepeškrāsni noslēgtā traukā vai vāra katlā uz lēnas uguns.
- Sagatavo apziežamo mērci, sajaucot sastāvdaļas.
- Liek ribiņas uz grila, vienlaikus apziežot ar mērci.
- Liek cepties tomātus, pitas maizi un šampinjonus, pildītus ar garšaugu sviestu.
- Pasniedz ribiņas uz pita maizes ar tomātiem un šampinjoniem.