Pagatvo pats: grilētas cūku ribiņas

© Ekrānuzņēmums no video

Šefpavārs Normunds Baranovskis atklāj, kā pagatavot grilētas cūku ribiņas. Būs garšīgi!

Sastāvdaļas (4 porcijas)

  • Cūku ribiņas
    1kg
  • Bārbekjū garšvielu
    2 saujas
  • Tomāti
    pēc garšas
  • Pitas maize
    4 gab.
  • Ribiņu mērce
    1, pēc garšas

Pagatavošana

  1. Novāra ribiņas, pievienojot bārbekjū garšvielas, lai gaļa atdalās no kauliemCep cepeškrāsni noslēgtā traukā vai vāra katlā uz lēnas uguns.
  2. Sagatavo apziežamo mērci, sajaucot sastāvdaļas.
  3. Liek ribiņas uz grila, vienlaikus apziežot ar mērci.
  4. Liek cepties tomātus, pitas maizi un šampinjonus, pildītus ar garšaugu sviestu.
  5. Pasniedz ribiņas uz pita maizes ar tomātiem un šampinjoniem.

LV Blogeri

Arbūzs ir viens no vasaras top augļiem. Tas ir salds un sulīgs, tieši tāds, kāds karstajās vasaras dienās palīdz atveldzēties! Apkopojām piecus interesantus faktus par arbūziem, kurus, iespējams, tu nezināji!

Svarīgākais