Biezpienu sablederē kopā ar cukuru. Masā iemaisa 200 g saldā krējuma un to sakuļ līdz izveidojas bieza, smērējama masa.
Marmelādi sagriež gabaliņos un iemaisa gatavajā biezpiena masā.
Tālāk ķeras pie mājiņu gatavošanas: uz cepuma uzliek palielu kaudzi biezpiena masas un tad no abiem sāniem to piespiež ar diviem citiem cepumiem, izveidojot tādu kā vigvamu.
Kad visas cepumu mājiņas gatavas, uzkarsē 100 g saldā krējuma. Bļodiņā šokolādi salauž gabaliņos un uz tiem uzlek uzkarsēto saldo krējumu. Šokolādes un saldā krējuma masu intensīvi maisa, līdz izveidojas viendabīga masa. To uzlej uz mājiņas jumta.
Cepumu mājiņas ieliek ledusskapī, lai tās sastingst un ir griežamas.
Saruna ar Valsts prezidentu Edgaru Rinkēviču: par bruņumašīnām dronu laikmetā un par neesošajām patvertnēm; par to, vai premjere Siliņa grasījās nomainīt aizsardzības ministru Sprūdu; par ASV prezidenta Trampa “brīvo roku” principu; par īpatnējiem lēmumiem priekšvēlēšanu laikā; par to, vai ārlietu ministre Baiba Braže vēlas kļūt par Valsts prezidenti; par nepamatotiem tēriņiem valsts pārvaldē un par daudz ko citu.