Biezpienu sablederē kopā ar cukuru. Masā iemaisa 200 g saldā krējuma un to sakuļ līdz izveidojas bieza, smērējama masa.
Marmelādi sagriež gabaliņos un iemaisa gatavajā biezpiena masā.
Tālāk ķeras pie mājiņu gatavošanas: uz cepuma uzliek palielu kaudzi biezpiena masas un tad no abiem sāniem to piespiež ar diviem citiem cepumiem, izveidojot tādu kā vigvamu.
Kad visas cepumu mājiņas gatavas, uzkarsē 100 g saldā krējuma. Bļodiņā šokolādi salauž gabaliņos un uz tiem uzlek uzkarsēto saldo krējumu. Šokolādes un saldā krējuma masu intensīvi maisa, līdz izveidojas viendabīga masa. To uzlej uz mājiņas jumta.
Cepumu mājiņas ieliek ledusskapī, lai tās sastingst un ir griežamas.
Par to, vai auto ar iekšdedzes dzinējiem tiks aizliegti, par Gaisa aizsardzības likumu – vai drīkstēs kurināt malku un granulas, par elektroauto “indīgo” akumulatoru un vēja ventilatoru pārstrādes iespējām, par to, vai lietuvieši mūs “apēdīs”, par atomelektrostaciju mājas pagalmā, par sektantu kustību ar nosaukumu “zaļais kurss” un daudz ko citu – “Neatkarīgās” intervija ar klimata un enerģētikas ministru Kasparu Melni (ZZS).