Izmēģini! Ievārījums - pārsteigums burciņā

© Publicitātes foto

Pagatavo un nogaršo!

Sastāvdaļas:

  • Burkāni: 13.3 gab
  • Persiki: 300 g
  • Apelsīni: 0.6 gab
  • Cukurs: 800 g
  • Kanēlis, malts: 5 g
  • Ingvers: 5 g
  • Smaržīgie pipari: 5 g
  • Ūdens: 200 g

Pagatavošana:

  1. Burkānus nomizo un sarīvē uz smalkās rīves.
  2. Katlā ielej nedaudz ūdens un liek burkānus vārīties.
  3. Kad tie kļuvuši mīksti, pievieno persikus un vēl nedaudz pavāra.
  4. Tad katlu noņem no uguns un nedaudz atdzesē.
  5. Burkānu persiku masu sablenderē.
  6. Norīvē apelsīnam mizu un izspiež sulu.
  7. Pievieno sulu, norīvēto mizu un cukuru blenderējumam un liek atkal vārīties.
  8. Pirms celt katlu no uguns, pievieno ingveru, kanēli un smaržīgos piparus un vēl pāris minūtes pavāra.

AVOTS: cookbook.ilaipa.lv

LV Blogeri

Arbūzs ir viens no vasaras top augļiem. Tas ir salds un sulīgs, tieši tāds, kāds karstajās vasaras dienās palīdz atveldzēties! Apkopojām piecus interesantus faktus par arbūziem, kurus, iespējams, tu nezināji!

Svarīgākais