Kā pagatavot šokolādes glazūru

© Pixabay

Pagatavo pats!

Sastāvdaļas:

  • Cukurs: 30 g
  • Sviests: 30 g
  • Piens: 30 g
  • Kakao pulveris: 14 g

Pagatavošana:

  1. Katliņā samaisa pienu, cukura, kakao un sviesta, un visu uzkarsē. Lai ieguū viendabīgu glazūri, tā jāklāj silta.
  2. Ja ērtāk produktus ir nevis svērt, bet mērīt ar karotēm, glāzēm vai tasēm, lūdzu, izmantojot rīku . Tāpat, ja ir nepieciešams palielināt vai samazināt porcijas lielumu, lūdzu, izmantot rīku . Abi šie rīki atrodas pie sastāvdaļām

Avots

LV Blogeri

Arbūzs ir viens no vasaras top augļiem. Tas ir salds un sulīgs, tieši tāds, kāds karstajās vasaras dienās palīdz atveldzēties! Apkopojām piecus interesantus faktus par arbūziem, kurus, iespējams, tu nezināji!

Svarīgākais