EKSPERIMENTS: garda uzkoda 15 minūtēs - kraukšķīgās pupiņas

© pexels.com

Skatoties kādu filmu, atpūšoties no ikdienas rūpēm un raizēm, pavadot laiku draugu kompānijā - šie un vēl citi brīži ir izcili piemēroti tam, lai līdzās relaksācijai panašķētos ar kaut ko gardu! Ja jums ir apnikušas ierastās sāļās uzkodas, piemēram, čipsi, tad mums, Lifehacks.lv komandai, ir ideja, kā pārsteigt sevi un citus ar gardu uzkodu!

Viena no svarīgākajām lietām, lai pagatavotu kraukšķīgās pupiņas, ir airfryer jeb karstā gaisa friteris.

Ja šāda ierīce jums ir mājās, tad nepieciešamas tikai pāris sastāvdaļas, lai pēc 12 līdz 15 minūtēm iegūtu gardu uzkodu!

Kraukšķīgo pupiņu pagatavošanā nepieciešama viena bundžiņa konservētu pupiņu, viena ēdamkarote eļļas! Lai pupiņas būtu gardākas, vajadzīgas arī dažādas garšvielas. Šeit varat ļaut vaļu savām fantāzijām un pievienot klāt tādas garšvielas, kuras jums vislabāk tīk. Lifehacks.lv komanda izmantoja vienu tējkaroti sāli, smalkos melnos piparus, paprikas pulveri un ķiploku pulveri.

Kas jāzina, lai pagatavotu kraukšķīgās pupiņas?

1. Atveriet konservu bundžu, nolejiet nost lieko šķidrumu un noskalojiet pupiņas.

Lifehacks.lv

2. Pievienojiet pupiņām klāt eļļu un garšvielas.

Lifehacks.lv

3. Apmaisiet pupiņas, lai tās kārtīgi noklātu garšvielas un eļļa.

Lifehacks.lv

4. Beriet pupiņas airfryer traukā. Lieciet tās cepties 12 līdz 15 minūtes, 200 grādu temperatūrā. Kad puse no laika jau iztecējusi, piemēram, pēc sešām minūtēm, apmaisiet pupiņas un turpiniet tās cept atlikušo laiku!

Lifehacks.lv

Uzkoda ir gatava!

Lifehacks.lv

Labākais šajā uzkodu receptē ir tas, ka katru reizi gatavojot, izmantojot citas garšvielas, varat iegūt arvien jaunu garšu buķeti un pārsteigt savas garšu kārpiņas!

Eksperiments

Līgo svētku galda neatņemama sastāvdaļa ir Jāņu vai ķimeņu siers! Šogad galdā cel ne tikai skaisti sagrieztu Jāņu vai ķimeņu sieru, bet varbūt pārsteidz līgotājus arī ar kādu neparastāku uzkodu, kuras galvenais elements ir tas pats siers!

Svarīgākais