Šai viegli pagatavojamajai kūkai bez cepšanas nepieciešamas vien trīs sastāvdaļas - tumšā šokolāde, kokosriekstu piens un auzu pārslas. Rezultāts patīkami pārsteidza!
Eksperimenta nolūkos nolēmu pārliecināties, vai tiešām iespējams pagatavot garšīgu, nekaitīgu kūku tikai no trim sastāvdaļām, turklāt bez cepšanas.
Kūkas pagatavošanai nepieciešami vien 170 grami tumšās šokolādes, 375 mililitri kokosriekstu piena un 220 grami auzu pārslu.
Vispirms uz koka dēlīša ar nazi sasmalcina šokolādi. Šokolādi ievieto atsevišķā bļodā.
Pienu ielej katliņā un liek sildīties uz plīts. Kad piens sāk putot, to ņem nost no uguns.
Pienu pārlej šokolādei un ļauj vienu līdz divas minūtes tai pakust. Tad pienu ar šokolādi samaisa masā līdz šokolāde ir pilnībā izkususi.
Šokolādei un pienam pievieno auzu pārslas un visu kārtīgi samaisa.
Masu ievieto kūkas formā un atstāj istabas temperatūrā trīs līdz četras stundas. Viss- kūka gatava!