Kā mājās pagatavot veselīgus "Snickers" un "Bounty" kokteiļus?

© nra.lv

Ja ir apnikušas iecienītās "Snickers" un "Bounty" šokolādes, var pamēģināt pagatvot ko pavisam interesantu - kokteiļus jeb smūtijus, kas garšo kā šokolādes, pie tam kokteiļi būs veselīgi.

Gardu kokteiļu pagatavošanas variantu ir daudz, taču šajos kokteiļos sastāvdaļas ir izvēlētas tā, lai pēc iespējas vairāk atgādinātu šokolādes batoniņu "Snickers" un "Bounty" garšu.

Šis gardums ne tikai ir veselīgāks un satur mazāk kaloriju nekā parastās šokolādes, bet arī ir viegli pagatavojams.

Sastāvdaļas:

"Snickers" kokteilim (1 glāze) vajadzēs ap 250 ml mandeļu piena, 1-2 tējkarotes zemesriekstu sviesta, pusotru sasaldētu banānu, tējkaroti kakao, melno šokolādi dekoram.

"Bounty" kokteilim vajadzēs 250 ml kokosriekstu piena, kokosriekstu skaidiņas, pusotru sasaldētu banānu un tumšo šokolādi dekoram.

nra.lv

Pagatavošana:

Pirms kokteiļa pagatavošanas vēlams sasaldēt banānus (sagriezt ripiņās banānus un ielikt saldētavā vismaz uz 4 stundām).

Pagatavošana ir pavisam vienkārša - minētās sastāvdaļas sablenderē, dekorē ar sasmalcinātu melno šokolādi.

nra.lv

nra.lv

Lai labi garšo!

nra.lv

nra.lv

Eksperiments

Vasara ir skaista un laba dažādu iemeslu dēļ. Viens no tiem - plaši pieejami svaigi, gardi un veselīgi augļi, dārzeņi un garšaugi. Pateicoties tam, ka vasaras pilnbriedā un izskaņā joprojām dārzos var ievākt dažādus labumus, ir nepieciešams padomāt arī par ziemu, lai vēsajā gada laikā varētu mieloties ar paša audzētiem vai nopirktiem labumiem.