5 interesanti iemesli, kāpēc pievilcīgiem cilvēkiem ir grūti atrast partneri

© unsplash.com

Iemesls, kāpēc cilvēki ir vieni jeb viņiem nav otrās pusītes, var būt dažādi. Vieniem vienkārši negribas attiecības, bet citiem atkal ir grūtības, neizdodas izveidot ciešu savienību ar otru cilvēku. Var šķist, ja nemitīgi neveicas mīlas jomā, jūsos ir kāda vaina. Taču tā nav! Izrādās, ka pievilcīgiem cilvēkiem ir grūti atrast mīlestību dažādu iemeslu dēļ!

unsplash.com

1. Bailes no atraidījuma

Reizēm cilvēki baidās uzrunāt otru, ja viņiem otra persona šķiet ļoti pievilcīga,, jo baidās no atraidījuma. Izrādās, ka tieši vīrieši izvairās runāt ar skaistām sievietēm, lai pasargātu sevi no iespējama atraidījuma un pašcieņas sagraušanas, jo viņiem šķiet, ka nav konkrētās sievietes uzmanības vērti. Cilvēkiem patīk citi skaisti cilvēki, taču viņi mēdz baidīties no pārāk pievilcīgām personām!

unsplash.com

2. Skaisti cilvēki nešķiet uzticami

Valda uzskats, ka ļoti skaisti cilvēki var nebūt uzticami. Pievilcīgi cilvēki regulāri saņem uzmanības apliecinājums no svešām personām. Līdz ar to otra pusīte var kļūt ļoti greizsirdīga un neuzticēties savam mīļotajam pat bez iemesla.

unsplash.com

3. Cilvēki domā, ka pievilcīgas personas jau ir aizņemtas

Lielākajai daļai cilvēku ir grūti noticēt, ka pievilcīgs cilvēks var būt bez attiecībām. Pirmā doma, ieraugot ļoti skaistu cilvēku, citiem ir tāda, ka nav nemaz vērts izrādīt patiku pret glīto, piemēram, sievieti, jo tāda sieviete noteikti ir attiecībās. Tieši tāpēc pielūdzēji var nemaz neaizrādīt savas jūtas un uzmanības apliecinājumus.

unsplash.com

4. Nepareizi nodomi

Skaisti cilvēki bieži vien tiek vērtēti tikai pēc izskata, aizmirstot to, ka viņiem ir arī lieliskas personības. Reizēm citi var izmantot otra skaistumu, lai izskatītos labāk citu priekšā, palielītos par savu veikumu jeb to, ka viņam ir izdevies iegūt tik skaistu draudzeni.

unsplash.com

5. Skaisti cilvēki tiek uzskatīti par snobiem

Skaisti cilvēki bieži vien netiek pareizi novērtēti, daudzi glītus cilvēkus mēdz uzskatīt par iedomīgiem, snobiem. Tas īpaši notiek gadījumos, kad pievilcīgs cilvēks ir kautrīgs un introverts, un publiskos pasākumos vairās no kontakta ar citiem.

Avots

Svarīgākais