Interesants fakts: kāpēc šokolādi nevajadzētu turēt ledusskapī?

© pexels.com

Ir pārtikas produkti, kurus nepieciešams uzglabāt vēsumā (ledusskapī), lai tie tik ātri nesabojātos un ilgāk paliktu svaigi, bet ir arī tādi produktu veidi, kurus ieteicams glabāt istabas temperatūrā. Un viens no šādiem produktiem, kuru nevajadzētu likt ledusskapī, ir šokolāde!

pexels.com

Kāpēc šokolādi nav ieteicams glabāt ledusskapī?

Iemesls ir pavisam vienkāršs. Ledusskapī esošais aukstums un mitrums var ietekmēt šokolādes garšu. Tā var kļūt mazāk izteikta jeb palikt pliekana. Tāpat šokolāde ļoti labi var absorbēt ledusskapī esošo aromātus, kas arī nenāks par labu tās garšai!

Tai pat laikā, ja uzglabāsiet šokolādi ledusskapī, tā var nosarmot!

Tieši tāpēc šokolādi labāk ieteicams uzglabāt istabas temperatūrā un vietā, kur tai nevar piekļūt klāt mitrums.

Avots

Dzīvo gudri!

Šis nekaitīgais, bet reizēm vizuāli traucējošais ādas stāvoklis var ietekmēt mūsu pašapziņu. Lai palīdzētu labāk izprast celulīta veidošanās cēloņus un sniegtu padomus tā mazināšanai, savos ieteikumos dalās kosmētiķe Kristiāna Šņepste un farmaceite Liene Graudiņa.