4 noderīgi veļas mazgāšanas triki, kas jāzina ikvienam

© pexels.com

Jūsu veļas mazgājamā mašīna ir sākusi nelabi ost? Varbūt pēc drēbju mazgāšanas apģērbs ir noklāts pūkām un dzīvnieku spalvām, vai arī audums ir saplīsis? Izlasiet šos četru trikus un gūsiet atbild, kā cīnīties ar šīm problēmām!

unsplash.com

1. Triks: ko darīt, lai tumšas krāsas apģērbs nebūtu noklāts pūkām?

Mazgājot tumšas drēbes kopā ar, piemēram, kādu pūkainu džemperi, tumšais apģērbs būs kā noklāts ar nelielām "pūciņām". Tas var šķist kaitinoši. Lai izvairītos no šādas situācijas, mazgājot drēbes veļas mašīnā ielieciet mikrošķiedras lupatiņu. Visas mazās "pūciņas" pielips klāt pie lupatiņas.

pexels.com

2. Triks: ko darīt, ja pēc drēbju mazgāšanas uz apģērba parādījušies nelieli caurumiņi?

Ja pēc drēbju izmazgāšanas esat konstatējusi, ka uz auduma ir parādījušies mazi, nelieli caurumiņi, tad pie vainas var būt nolietojusies veļas mašīna. Lai pārbaudītu to, vai caurumi drēbēs radušies veļas mašīnas dēļ, uzvelciet uz rokas neilona zeķi un paberzējiet to gar veļas mašīnas iekšpusi. Ja zeķe ieplīst vai izveidojas caurums, tad zināt, kas ir vainojams pie tā - veļas mazgājamā mašīna!

pexels.com

3. Triks: kā tikt vaļā no mīļdzīvnieku spalvām uz apģērba?

Cilvēki, kuru mājās dzīvo mājdzīvnieki zina, ka arī pēc drēbju mazgāšanas bieži vien tās ir noklātas ar dzīvnieka spalvu. Lai izvairītos no šīs problēmas, ka pat uz svaigi mazgātām drēbēm ir jūsu mīļdzīvnieka spalva, veļas mazgājamajā mašīnā ielieciet tīru trauku mazgāšanas sūklīti. Mājdzīvnieku spalvai vajadzētu pielipt pie tā.

unsplash.com

4. Triks: ko darīt, ja veļas mazgājamā mašīna ir sākusi nelabi ost?

Ja jūsu veļas mazgājamā mašīna ir sākusi nelabi smaržot, varat pamēģināt to iztīrīt ar mutes skalojamo līdzekli. Šis produkts, kas paredzēts, lai padarītu mūsu elpu svaigu, var viegli noņemt nepatīkamās smakas no veļas mazgājamās mašīnas. Ielejiet mutes skalojamo līdzekli veļas mašīna un ieslēdziet mazgāšanas ciklu. Svarīgi šajā brīdi nemazgāt drēbes, bet gan veļas mašīnu ieslēgt "tukšgaitā".

Avots

Svarīgākais