6 indonēziešu skaistuma noslēpumi

© pexels.com

Cik cilvēku, tik dažādu skaistuma triku, padomu un noslēpumu. Šoreiz atklājam, kādi ir indonēziešu skaistuma knifiņi, kā saglabāt jauneklīgu izskatu.

pexels.com

1. Rīsu miltu skrubis

Lai āda būtu zīdaini maiga un starojoša, indonēzietes gatavo īpašu ķermeņa skrubi, kura sastāvā ir rīsu milti. Papildus rīsu miltiem nepieciešams ingvers, rieksti, kurkumas sakne, kanēlis un sandalkoka pulveris. Visas šīs sastāvdaļas jāsasmalcina blenderī un skrubis būs gatavs. Šo skrubi ieteicams nelietot uz sejas ādas.

pexels.com

2. Līdzeklis pret strijām

Indonēzietēm ir īpašs triks, kā novērst striju parādīšanos un kā cīnīties ar tām, ja tās ir "iezīmējušas" jūsu ķermeni. Lai novērstu striju parādīšanos uz ādas, indonēzieties sajauc samaltus rīsus kopā ar galangala sakni, tā ir ingveram līdzīga sakne. Uzklājot šo masu uz ādas, iespējams, mazināt striju parādīšanos.

pexels.com

3. Papaija mirdzošai sejas ādai

Indonēzietes eksostisko augli papaiju izmanto ne tikai uzturā, bet arī sejas masku pagatavošanā. Šī maska, kuras sastāvā ir papaija un piens, palīdz sejas ādai kļūt mirdzošai un starojošai. Atliek vien sablenderēt papaiju kopā ar pienu un uzklāt biezeni uz sejas ādas.

pexels.com

4. Kazas piena vannas

Reiz sen senos laikos Indonēzijas princeses mazgājās kazas piena vannās, lai saglabātu jauneklīgumu. Šo tradīciju mūsdienās mēdz turpināt daļa indonēziešu. Kazas piena vannas palīdz saglabāt ne tikai ādas jauneklīgumu, bet padara to arī zīdaini maigu.

pexels.com

5. Regulāras ķermeņa masāžas

Lai izskatītos un justos labi, indonēzieties regulāri dodas uz ķermeņa masāžām. Kā min modes dāma Nonita Respati, tad viņas skaistumkopšanas rituālos ietilpst ne tikai manikīrs un pedikīrs, sejas maskas, matu procedūras, bet arī ķermeņa masaža. Viņa atklāj, ka regulāri divas reizes nedēļā dodas uz masāžu, lai justos un izskatītos lieliski.

pexels.com

6. Skaistums slēpjas laimē

Viena no populārākajām Indonēzijas blogerēm, kura savos 53 gados izskatās uz visiem 35, atklāj, ka viņas jauneklīgā izskata noslēpums ir pavisam vienkāršs. Tā ir laime un prieks! Jo vecāka viņa kļūst, jo laimīgāka viņa ir. Laime palīdz saglabāt iekšējo un ārējo skaistumu. "Smaidiet vairāk un mīliet sevi," pauž blogere.

*Raksti Lifehacks.lv ir paredzēti tikai informatīviem un izglītības mērķiem, tie neaizstāj profesionālu medicīnisko padomu, diagnostiku vai ārstēšanu. Vienmēr konsultējieties ar ārstu, ja jums rodas jautājumi par veselības stāvokli.

Avots

Svarīgākais