5 lietas, kurām ir jābūt ikkatras sievietes somiņā

© pexels.com

Sieviešu somiņās nereti var atrast visu iespējamo. Eksperti nosauc piecas lietas, kurām vajadzētu būt ikkatras sievietes somiņ, domājot par drošību. 

pexels.com

1. Sāls

Sāls ir ne tikai laba lieta, lai uzlabotu ēdienu garšu, bet tas var tikt izmantots arī kā aizsardzības līdzeklis. Ja jums ir gadījies nonākt situācijā, kad sastopaties ar agresīviem dzīvniekiem, eksperti iesaka to sejā iemest sāli. Tādējādi apdulināsiet tos un jums būs laiks, lai aizmuktu prom. Šis triks īpaši strādā ar agresīviem suņiem, nonākot sālim viņu degunā un mutē, suns var kļūt letarģisks.

pexels.com

2. Viltus maks

Mēs ceram, ka nekad nenonāksim situācijā, kad zaglis vēlēsies iegūt mūsu maku. Šādos gadījumos lieti noderēs, ja somiņā līdzi nēsāsiet viltus maku jeb tādu, kuru bez žēlastības esiet gatava atdot zaglim un apmānīt viņu.

pexels.com

3. Rokas pulkstenis

Rokas pulkstenis ir ne tikai lielisks palīgs tam, lai vienmēr zinātu precīzu laiku, bet tas var noderēt arī pašaizsardzībā. Ja esat nonākusi situācijā, kad esat ieslēgta kādā vietā, tad varat uzlikt pulksteni uz pirkstu kauliņiem un ar to izsist stiklu. Pateicoties pulkstenim, jūs nesatraumēsiet savu dūri.

unsplash.com

4. Matu ķemme

Daudzās sieviešu somiņās visticamākais, ka var atrast matu ķemmi. Tā var noderēt ne tikai frizūras uzfrišināšanai, bet arī kā pašaizardzības līdzeklis. Ja jums uzbrūk noziedznieks, sitiem ar ķemmes sariņiem uzbrucējam pa seju. Tādējādi nodarīsiet viņam sāpēs un varēsiet aizmukt.

pexels.com

5. Kabatas lukturītis

Kabatas lukturis var noderēt daudzās situācijās, un viena no tām ir pašaizsardzība. Izmantojiet spilgtu lukturīti, lai pasargātu sevi no pēkšņa uzbrukuma. Ar lukturīša palīdzību jūs varat uzbrucēju īslaicīgi padarīt aklu, iespīdinot gaismu tieši viņam acīs.

Avots

Svarīgākais