6 ķermeņa signāli, kas liecina, ka tu otram cilvēkam patīc

© pexels.com

Reizēm mēs noklusējam to, ko vēlamies otram pateikt vai kā jūtamies. Taču mūsu patiesās domas var nodot ķermeņa valoda. Uzziniet, kādi ir seši ķermeņa signāli, kas liecina, ka tu savam sarunu biedram patīc.

pexels.com

1. Pēdu novietojums

Ja jūsu sarunas biedra pēdas ir vērstas pret jums, kad noris saruna, tas nozīmē, ka otras persona ir ieinteresēta komunikācijā ar jums.

pexels.com

2. Roku novietojums

Ja otra persona jūsu klātbūtnē jūtas ērti, tad šī persona necentīsies noslēpt savas rokas, piemēram, bikšu kabatās. Rokas vienmēr būs redzamas.

pexels.com

3. Galvas noliekšana

Ja sarunājoties ar otru personu tā noliec galvu uz viena sāna un uzmanīgi klausās jūsu stāstījumā, tad tas vistiešākajā mērā nozīmē, ka šim cilvēkam ir ar jums interesanti. Un viņam patīk pavadīt ar jums kopā laiku sarunājoties.

pexels.com

4. Mitras plaukstas

Ja mēs nervozējam, tad mūsu rokas var palikt mitras. Tas notiek arī reizēs, kad atrodamies blakus savai simpātijai. Ja pamanāt, ka otram cilvēkam ir mitras rokas, tad tas var liecināt par to, ka viņš jūtas nedaudz satraucies jūsu klātbūtne. Viņam rūp, kā jūs jūtaties.

pexels.com

5. Pieskaršanās kaklam

Ja otra persona sarunas laikā ar jums nemitīgi pieskaras savam kaklam, tas nozīmē to, ka šis cilvēks jūtas nedaudz satraukts, neaizsargāts. Kakls ir tā ķermeņa zona, kurai visbiežāk cilvēki piesakaras, kad jūtas satraukti. Līdz ar to tas var nozīmēt, ka šai personai ir svarīgi, ko jūs par viņu domājat.

pexels.com

6. Smiekli un smaidi

Smiešanās un smaidīšana ir veids, kā pavisam vienkārši rast saikni un intimitāti ar otru personu. Ja jūs nemitīgi smaidāt un smejaties, kad esat kopā ar otru personu, tas var liecināt par to, ka jums šis cilvēks patīk.



Avots

Dzīvo gudri!

Arbūzs ir daudzu cilvēku iecienīts vasaras auglis. To ēdot, mēs arbūzu nomizojam un mizu izmetam. Mēs ēdam vien augļa mīksto daļu. Bet vai drīkst ēst arī šī augļa mizu?

Svarīgākais