4 neparasti triki, kā atbrīvoties no dubultzoda

© pexels.com

LifeHacks.lv ir apkopojis četras neparastākās tautas metodes, kā atbrīvoties no dubultzoda. Iespējams, tas strādā!

unsplash.com

1. Zaļā tēja

Zaļā tēja satur organiskus savienojumus - katehīnus. Tiem piemīt antioksidantu īpašības, kas var palīdzēt veicināt svara zudumu. Līdz ar to arī var samazināties dubultzods. Eksperti iesaka katru dienu izdzert vienu tasīti zaļās tējas.

pexels.com

2. Olīveļļa

Var šķist neticami, bet pateicoties olīveļļā esošajām uzturvielām, iespējams, varat atbrīvoties no dubultzoda. Šo eļļu var lietot gan "iekšēji", gan "ārēji". Ja vēlaties samazināt dubultzodu, tad eksperti iesaka šo eļļu lietot "ārēji". Katru vakaru pirms gulētiešanas veiciet kakla uz žokļa masāžu ar siltu olīveļļu. Šī eļļa "pabaros" jūsu ādu un palīdzēs to saglabāt tvirtu.

unsplash.com

3. Košļājamā gumija

Pavisam vienkāršs veids, kā samazināt dubultzodu bez liekas piepūles, ir košļāt košļājamo gumiju. Tā jūs nodarbināt savu žokli un "dedzināt" taukus zoda rajonā.

unsplash.com

4. Melones maska

Melones ir ne tikai ļoti gardas, bet arī ļoti noderīgas, lai atbrīvotos no dubultzoda. Eksperti iesaka, lai samazinātu dubultzodu, pagatavojiet melones masku. Šī maska palīdzēs uzturēt optimālu mitruma līmeni ādā. Viss, kas jums ir jādara, ir jāsablenderē melone kopā ar ūdeni. Iegūtā maska jāuzklāj uz dubultzoda un jāatstāj tā uz ādas 30 minūtes. Šo procedūru veiciet katru vakaru, lai pēc laika varētu redzēt rezultātu.



Avots

*Raksti Lifehacks.lv ir paredzēti tikai informatīviem un izglītības mērķiem, tie neaizstāj profesionālu medicīnisko padomu, diagnostiku vai ārstēšanu. Vienmēr konsultējieties ar ārstu, ja jums rodas jautājumi par veselības stāvokli.