6 vienkārši veidi, kā ietaupīt naudu iepērkoties

© pexels.com

Lielu daļu no ikdienā pieejamās naudas mēs mēdzam tērēt pārtikā. Lai samazinātu nevajadzīgus tēriņus un pārmaksāšanu par atsevišķiem produktiem, apkopojām sešus padomus, kā ietaupīt!

pexels.com

1. Salīdziniet cenas

Viens no labākajiem veidiem, kā pārliecināties, ka nepārmaksājat par konkrētiem produktiem, ir salīdzināt to cenas. Salīdziniet produktu cenas kilogramos vai litros. Tā vieglāk būs saprast, kura produkta iegāde būs izdevīgāka.

pexels.com

2. "Neuzķerieties" uz nevajadzīgām atlaidēm

Ikkatram ir nācies iegādāties preces/produktus, kurām ir skaistas atlaides, taču beigās mums ir grūti atrast tām pielietojumu. Svarīgi ir nekrist kārdinājumā un neiegādāties uz atlaidēm produktus, kurus citkārt pilnā cenā nekad nepirktu. Ieraugot preci, kurai ir atlaide, rūpīgi pārdomājiet vai zināt, kur to izmantosiet. Ja nespējat rast skaidru atbildi , tad lieciet produktu atpakaļ plauktā!

pexels.com

3. Zīmolu preces

Eksperti iesaka veikalos pievērst lielāku uzmanību konkrētā veikala ķēdes ražotajam zīmolam, nevis populāru zīmolu precēm. Šādi būs iespējams ietaupīt naudu! Vienmēr paša pārtikas veikala zīmola preces būs lētākas par citām. Tas nenozīmē, ka šīs preces būs sliktākas kvalitātes. Tā būs laba kvalitāte, bet par saprātīgu cenu.

pexels.com

4. Seko līdzi atlaižu maiņām

Lai ietaupītu naudu, svarīgi ir sekot līdzi, kad veikalos tiek mainītas atlaides. Atlaides ne tikai lieliski palīdz ietaupīt līdzekļus, bet arī saplānot maltītes uz priekšu. Svarīgi ir pievērst uzmanību un iegādāties tos atlaižu produktus, kurus patiešām ikdienā patērēsiet!

pexels.com

5. Dodieties uz veikalu no rīta

Vēl viens lielisks veids, kā ietaupīt naudu, ir doties uz veikalu dienas pirmajā pusē. Šajā laikā veikalu apmeklē mazāk cilvēku, kas nozīmē to, ka nebūs jāstāv garās rindās, kuras var veicināt dažādu spontānu produktu iegādi. Kā arī no rīta darbinieki pārskata veikalā pieejamo sortimentu, to derīguma termiņus. Iespējams no rīta jums izdosies tikt pie produktiem ar izdevīgāku cenu.

pexels.com

6. Izvēlieties lielos iepakojumus

Lielākoties iegādājoties pārtikas produktus mazākos iepakojumos, jūs pārmaksājat. Iespēju robežās pērciet produktus lielos iepakojumos. Jūs pie kases, protams, samaksāsiet vairāk, bet kopumā ietaupīsiet.

Avots

Svarīgākais