Ātri un gardi! Krāsnī cepti ķirbja gabaliņi

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Šī ir pavisam vienkārša ķirbja pagatavošanas recepte, kas lieliski iederēsies rudens maltītei. Tos var ēst tāpat, var izmantot kā blakus ēdienu gaļai vai papildināt ar dārzeņiem.

Sastāvdaļas:

  • ķirbis;
  • karija pulveris;
  • melnie pipari;
  • sāls;
  • paprikas pulveris;
  • čili pulveris;
  • eļļa.

Pagatavošana:

Sagriež gabalos ķirbi un izkārto gabalus uz pannas, kura izklāta ar foliju.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ķirbja gabalus uz pannas pārkaisa ar samaltiem pipariem un sāli.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Sagrieztos gablus pārkaisa ar paprikas, karija un čili pulveriem.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ar rokām vai virtuves pinceti gabaliņus samaisa savā starpā, lai vienmērīgi tajos iesūktos garšvielas. Pārlej visu ar eļļu.

Tad pārklāj pannu ar foliju, lai ķirbja gabaliņi neapdegtu krāsnī.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Pannu liek cepeškrāsnī 180 grādos uz vienu stundu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Dzīvo gudri!

Lai gan daudziem cilvēkiem Ziemassvētki šķiet gada skaistākais laiks, kas pārpildīts ar viesu uzņemšanu un viesos došanos, tomēr daudzi izjūt stresu, rīkojot viesības. Lai šo uzdevumu padarītu vieglāku, ir atklāta jauna formula, kas sakņojas datos un ir izstrādāta, lai palīdzētu izveidot izcilu Ziemassvētku balli, raksta “Daily Mail”.

Svarīgākais