Ātri un gardi! Krāsnī cepti ķirbja gabaliņi

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Šī ir pavisam vienkārša ķirbja pagatavošanas recepte, kas lieliski iederēsies rudens maltītei. Tos var ēst tāpat, var izmantot kā blakus ēdienu gaļai vai papildināt ar dārzeņiem.

Sastāvdaļas:

  • ķirbis;
  • karija pulveris;
  • melnie pipari;
  • sāls;
  • paprikas pulveris;
  • čili pulveris;
  • eļļa.

Pagatavošana:

Sagriež gabalos ķirbi un izkārto gabalus uz pannas, kura izklāta ar foliju.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ķirbja gabalus uz pannas pārkaisa ar samaltiem pipariem un sāli.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Sagrieztos gablus pārkaisa ar paprikas, karija un čili pulveriem.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Ar rokām vai virtuves pinceti gabaliņus samaisa savā starpā, lai vienmērīgi tajos iesūktos garšvielas. Pārlej visu ar eļļu.

Tad pārklāj pannu ar foliju, lai ķirbja gabaliņi neapdegtu krāsnī.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Pannu liek cepeškrāsnī 180 grādos uz vienu stundu.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Dzīvo gudri!

Vasara – tas ir laiks, kad mēs vēlamies atvērt logus, ielaist telpās svaigu gaisu un baudīt gaišās, siltās dienas. Diemžēl šis prieks nāk arī ar vienu mazāk patīkamu blakni – kukaiņiem. Sīkie, lidojošie un rāpojošie “ciemiņi” bieži ielavās iekšā, īpaši, ja mājās ir ko pasmaržot vai pagaršot. Par laimi, ir vienkāršs un dabīgs veids, kā samazināt viņu vēlmi uzturēties mūsu telpās – ar pareizo grīdu mazgāšanas recepti, ar kuru dalās “Home&Garden” eksperti.

Svarīgākais