Ķirbji uz galda mēdz būt ne tikai vēdera priekam, bet kā rudens vēstnešus tos izmanto arī dekoriem. Uzzini, kā svaigus ķirbjus uzglabāt pēc iespējas ilgāk dekoratīviem mērķiem.
"The Daily DIYER" dalījusies ar padomu, kā neļaut ķirbjiem sabojāties.
Spainī ielej divas ēdamkarotes balinātāja uz aptuveni četriem litriem ūdens. Pievieno nedaudz trauku mazgājamā līdzekļa.
Šķidrumā ievieto ķirbjus, lai tie pilnībā atrastos zem ūdens. Atstāj ķirbjus škidrumā vismaz uz 30 minūtēm.
Pēc tam izņem ķirbjus no šķidruma un noskalo ar tīru ūdeni.
Atstāj ķirbjus nožūt saulē. Tad tos noslauki ar dvieli un appūt ar caurspīdīgās krāsas aerosolu. Ieteicams tos nopūst divās kārtās. Ja vēlies, lai ķirbji ir dekoratīvāki, vari izmantot, piemēram, baltās krāsas aerosolu.