4 padomi, kā strādājot mājās netraucēt darbam un privātajai dzīvei

© pexels.com

4.lapa

pexels.com

4. Izveido mobilu darba staciju

Tiem, kam nav iespēju iekārtot pastāvīgu darba vietu un ir jāstrādā, piemēram, pie ēdamgalda vai pat vairākas reizes dienā jāmaina vieta, Rimkus kā labāko risinājumu iesaka pārvietojamus ratiņus.

"Ar šādiem ratiņiem virtuvē iekārtoto darba vietu var ātri un ērti pārvērst atpakaļ par ēdamgaldu, un klēpjdatoru, dokumentus un lādētājus var veikli pārvietot tur, kur nepieciešams. Ratiņi ar kārtīgām kastēm un organizatoriem iedvesmos produktīvam darbam. Starp citu, arī ērtam un ergonomiskam krēslam atradīsies vieta pat nelielā mājoklī - vakarā to vienkārši var izmantot kā sēdvietu pie ēdamgalda," uzskata interjera dizaineris.

Vēl viens mobils risinājums ir klēpjdatora statīvs, ko vakarā var izmantot kā kafijas galdiņu, bet pa dienu kā nelielu darba galdu pie dīvāna vai pat pie gultas. Tāds risinājums ir labs tiem, kam patīk ērti sēdēt, bet vajadzīgs balsts datoram.

"Teju ikvienā mājoklī ir iespējams ierīkot darba vietu strādāšanai stāvus. Tie, kam visu dienu jāstrādā sēdus pozā, nereti jūtas no tā noguruši. Ir pavisam vienkāršs risinājums, kā rakstāmgaldu, virtuves darba virsmu vai palodzi pārvērst paaugstinātā darba vietā - uzliec saliekamo paplāti un gatavs!"

Svarīgākais