Vai esi pamanījis, ka jau no virtuves plaukta nākošs aromāts spēj pacelt noskaņojumu, radīt mājīguma sajūtu vai pat uzburt atmiņas par bērnību? Smaržām ir neticami spēcīga ietekme uz mūsu emocijām un fizioloģiju, jo tās stimulē smadzeņu daļu, kas atbild par atmiņām un emocijām. Tāpēc garšvielas un ēdiena aromāti nav tikai kulinārijas sastāvdaļa – tie ir arī sava veida “noskaņojuma slēdži”, raksta “psychologytoday.com”.
Pēc trāpījuma Ukrainas Ministru kabineta ēkai valdības kvartālā karš Ukrainā ir iegājis posmā, kur zaudētājs nebūs tas, kuram ir mazāk ieroču vai naudas, bet tas, kuram pirmajam uzdos nervi, TV24 savu viedokli pauda Latvijas Nacionālo bruņoto spēku majors, Zemessardzes štāba virsnieks Jānis Slaidiņš.