7 svarīgas lietas, lai neapkaunotu sevi restorānā

© Pexels.com

3.lapa

Pexels.com

3. Gaļas sadalīšanai vienmēr neizmanto nazi

Protams, visbiežāk gaļa ir jāgriež ar nazi. Tomēr ir situācijas, kad tas var liecināt par sliktām manierēm. Piemēram, ēdot maltās gaļas ēdienus, ja iespējams, to vajag sadalīt, nokniebjot ar dakšas malu.

Ja tomēr gaļas gabals paredzēts ēšanai ar nazi, nesagriez visu uzreiz. Katrs nogrieztais gabaliņš uzreiz jāliek mutē, citādāk gaļa ātrāk paliek auksta un zaudē garšu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Lieldienām tuvojoties, jāsāk domāt par to, kā uzklāt krāšņu svētku galdu, pārlieku daudz netērējoties. Ar nelielu radošu pieskārienu ēdamistabu un visu mājokli var sapost svētkiem, papildinot jau esošās lietas ar dažiem jauniem akcentiem. Jau senāk iegādātais tekstils jaunās kombinācijās var izskatīties gluži svinīgi, bet traukus var saskaņot unikālā harmonijā. Interjera dizainers iesaka fokusēties uz dažādiem akcentiem, teiksim, galda centrālo rotājumu, traukiem un tekstilu, lai Lieldienu galda klājums šogad atšķirtos no iepriekšējiem.