5 produktu veidi, kurus pārtikas drošības speciālisti neēstu

© Nora Krevnera/F64

Baktērijas, kas var izraisīt saindēšanos ar pārtiku, var slēpties jebkurā ēdienā un radīt nopietnu risku veselībai. Ārzemju pārtikas drošības speciālisti nosaukuši produktu veidus, kurus neizvēlētos pirms kārtīgas pārbaudes, vēsta portāls "The Healthy".

Attēlam ir ilustratīva nozīme / pexels

1. Ēdienu piegādes komplekti

Šobrīd ļoti aktuāls un populārs veids maltīšu sagatavošanai ir jau gatavu produktu komplektu pasūtīšana. Pārtikas drošības speciālists Džefs Nelkens gan apšauba šāda veida komplektu drošību, jo nav zināms, kādās temperatūrās produkti atradušies. Viņš norāda, ka cilvēkiem vajadzētu par to pārliecināties.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Zāļu tējas, kuras zaudējušas smaržu vai garšu, vai tām beidzies derīguma termiņš, ne vienmēr ir jāizmet. Pat pēc tam, kad aromāts vairs nav tik izteikts, tās var noderēt dažādos praktiskos veidos gan mājsaimniecībā, gan dārzā, iesaka “The Spruce”.

Svarīgākais