5 produktu veidi, kurus pārtikas drošības speciālisti neēstu

© Nora Krevnera/F64

Baktērijas, kas var izraisīt saindēšanos ar pārtiku, var slēpties jebkurā ēdienā un radīt nopietnu risku veselībai. Ārzemju pārtikas drošības speciālisti nosaukuši produktu veidus, kurus neizvēlētos pirms kārtīgas pārbaudes, vēsta portāls "The Healthy".

Attēlam ir ilustratīva nozīme / pexels

1. Ēdienu piegādes komplekti

Šobrīd ļoti aktuāls un populārs veids maltīšu sagatavošanai ir jau gatavu produktu komplektu pasūtīšana. Pārtikas drošības speciālists Džefs Nelkens gan apšauba šāda veida komplektu drošību, jo nav zināms, kādās temperatūrās produkti atradušies. Viņš norāda, ka cilvēkiem vajadzētu par to pārliecināties.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Vai esi pamanījis, ka jau no virtuves plaukta nākošs aromāts spēj pacelt noskaņojumu, radīt mājīguma sajūtu vai pat uzburt atmiņas par bērnību? Smaržām ir neticami spēcīga ietekme uz mūsu emocijām un fizioloģiju, jo tās stimulē smadzeņu daļu, kas atbild par atmiņām un emocijām. Tāpēc garšvielas un ēdiena aromāti nav tikai kulinārijas sastāvdaļa – tie ir arī sava veida “noskaņojuma slēdži”, raksta “psychologytoday.com”.

Svarīgākais