5 neparasti veidi, kā vēl mājās izmantot kafiju

© pexels.com

5.lapa

pexels.com

5. Padari mīkstāku gaļu

Kafijā esošā skābe var palīdzēt padarīt gaļas struktūru mīkstāku un maigāku, kā arī izcelt tās garšu, norāda "koffeekult.com". Vienkārši 2 stundas pirms gaļas pagatavošanas nedaudz to apber ar kafijas biezumiem.

Dzīvo gudri!

Kad dzirdam vārdu “cukurs”, pirmā doma ir kūkas, saldumi vai kafija. Tomēr cukuram ir daudz vairāk pielietojumu, nekā šķiet – tas var kļūt par praktisku palīgu mājas darbos, skaistumkopšanā un pat dārzā! Lūk, daži pārsteidzoši un praktiski veidi, kā izmantot cukuru ārpus virtuves, kopā ar “Healthline.com”.

Svarīgākais