5 paraktiski padomi, kā sarīkot izcilu Jāņu mielastu brīvā dabā

© pexels.com

3.lapa

pexels.com

3. Termosoma produktu svaigumam

Pats pirmais, kas daudziem nāk prātā, dzirdot vārdu “pikniks”, ir piknika grozs: elegants, mazliet vecmodīgs pīts grozs ar mežģīņu apmalojumu vai rūtainu lenti. “Kesko Senukai Latvia” sporta, tūrisma un dārzniecības kategorijas vadītājs iesaka izvēlēties mūsdienīgāku risinājumu un piknikam sagatavotos gardumus ievietot, piemēram, termosomā ar aukstuma elementu un plastmasas kārbu, kas cienastu ilgāk saglabās svaigu, sevišķi karstā laikā. Šādas somas sastāv no vairākām atsevišķām daļām: ērti lietojamas, funkcionālas un ietilpīgas čemodāna tipa somas, tajā ievietojama gelveida aukstuma elementa un cieši noslēdzamas plastmasas kārbas, kura piemērota lietošanai gan saldētavā -20 grādu temperatūrā, gan mikroviļņu krāsnī +110 grādos. Šādā iepakojumā produkti saglabā svaigumu un aromātu, neizbirst un neizlīst, ja somu gadās sašķiebt.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Svarīgākais