7 kļūdas, ko pieļaujam gatavojot mājās, tā apdraudot savu veselību

© pixabay

7.lapa

pixabay

7. Gaļas marinēšana ārā

Arī šis gatavošanas paradums - gaļu cepšanai marinēt pagalmā - var novest pie saindēšanās. Atceries, ka baktērijām silts laiks ir lieliska vide, lai vairotos. Kad gaļu marinē siltos laikapstākļos, tajā var ievērojami savairoties baktērijas.

Dzīvo gudri!

Zobu pasta parasti dzīvo mūsu vannasistabā, taču tās sastāvs – ar maigu abrazivitāti, piparmētru svaigumu un tīrošo efektu – padara to par pārsteidzoši daudzpusīgu palīgu dažādos ikdienas darbos. Ir dažas situācijas, kurās zobu pasta var izrādīties ļoti noderīga, raksta “Good Housekeeping”.

Svarīgākais