7 kļūdas, ko pieļaujam gatavojot mājās, tā apdraudot savu veselību

© pixabay

7.lapa

pixabay

7. Gaļas marinēšana ārā

Arī šis gatavošanas paradums - gaļu cepšanai marinēt pagalmā - var novest pie saindēšanās. Atceries, ka baktērijām silts laiks ir lieliska vide, lai vairotos. Kad gaļu marinē siltos laikapstākļos, tajā var ievērojami savairoties baktērijas.

Dzīvo gudri!

Vasara – tas ir laiks, kad mēs vēlamies atvērt logus, ielaist telpās svaigu gaisu un baudīt gaišās, siltās dienas. Diemžēl šis prieks nāk arī ar vienu mazāk patīkamu blakni – kukaiņiem. Sīkie, lidojošie un rāpojošie “ciemiņi” bieži ielavās iekšā, īpaši, ja mājās ir ko pasmaržot vai pagaršot. Par laimi, ir vienkāršs un dabīgs veids, kā samazināt viņu vēlmi uzturēties mūsu telpās – ar pareizo grīdu mazgāšanas recepti, ar kuru dalās “Home&Garden” eksperti.

Svarīgākais