5 paņēmieni, kā mājās dārzeņus saglabāt svaigus pēc iespējas ilgāk

© pixabay

5.lapa

pixabay

5. Saldē dārzeņus, kurus neēdīsi uzreiz

Dārzeņu saldēšana ir lielisks veids, kā pēc iespējas ilgāk saglabāt to vērtīgās uzturvielas un garšu. Daudzus dārzeņus pirms saldēšanas jāaplaucē - dārzenis vesels vai sagriezts vienu līdz divas minūtes jāvāra un tad uzreiz jāieliek ledusaukstā ūdenī. Šādi dārzeņus varēsi lietot aptuveni gadu.

Piezīme: saldēšanu neiesaka salātiem, kartupeļiem, redīsiem un saldajiem kartupeļiem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Tādā laikā kā šobrīd prasīt prasās, lai mājas būtu siltas. Ja ārā aiz loga valda aukstums un mājās esošie radiatori slikti silda, tad nepieciešams tērpties kārtu kārtās, lai justos labi. Pieredzējis santehniķis atklāj trīs padomus, kā rīkoties situācijā, ja mājās esošie radiatori slikti silda.

Svarīgākais