5 paņēmieni, kā mājās dārzeņus saglabāt svaigus pēc iespējas ilgāk

© pixabay

5.lapa

pixabay

5. Saldē dārzeņus, kurus neēdīsi uzreiz

Dārzeņu saldēšana ir lielisks veids, kā pēc iespējas ilgāk saglabāt to vērtīgās uzturvielas un garšu. Daudzus dārzeņus pirms saldēšanas jāaplaucē - dārzenis vesels vai sagriezts vienu līdz divas minūtes jāvāra un tad uzreiz jāieliek ledusaukstā ūdenī. Šādi dārzeņus varēsi lietot aptuveni gadu.

Piezīme: saldēšanu neiesaka salātiem, kartupeļiem, redīsiem un saldajiem kartupeļiem.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Ikdienas darbs un nepārtrauktā informācijas plūsma rada pastāvīgu spriedzi, tāpēc ir īpaši svarīgi atrast brīdi, lai apstātos un atgūtu līdzsvaru. Lai arī Līgo svinēšana nepārvēršas par kārtējo paveicamo darbu, kas izsmeļ emocionāli un fiziski, "Lidl" aicina ņemt vērā pāris padomus, lai šie svētki tiek sagaidīti un aizvadīti mierpilni.

Svarīgākais