Pieci vienkārši ieteikumi, kā pareizi uzglabāt maizi

Svaiga, garšīga un uzturvielām bagāta maize ir mūsdienīgas un sabalansētas ēdienkartes neatņemama daļa. Speciālisti mudina atcerēties, ka nepareizi uzglabāts maizes klaipiņš var zaudēt savas labās īpašības. Īpaši tagad rudenī, kad gaiss kļūst mitrāks un ar rudens ražu mūsu mājās mēdz ienāk "negaidīti ciemiņi". Ko darīt, lai maize saglabātos svaiga, uzturvielām bagāta un garda?

pixabay.com

1. Iegādājoties maizi, pievērs uzmanību derīguma termiņam, kas norādīts uz iepakojuma. Izvēlies svaigāko no maizēm jeb to, kuras derīguma termiņš ir aktuāls vēl kādu laiku. Maizes derīguma termiņš ir īss - vidēji 3-5 dienas, tāpēc tas ir svarīgi!

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Vasara – tas ir laiks, kad mēs vēlamies atvērt logus, ielaist telpās svaigu gaisu un baudīt gaišās, siltās dienas. Diemžēl šis prieks nāk arī ar vienu mazāk patīkamu blakni – kukaiņiem. Sīkie, lidojošie un rāpojošie “ciemiņi” bieži ielavās iekšā, īpaši, ja mājās ir ko pasmaržot vai pagaršot. Par laimi, ir vienkāršs un dabīgs veids, kā samazināt viņu vēlmi uzturēties mūsu telpās – ar pareizo grīdu mazgāšanas recepti, ar kuru dalās “Home&Garden” eksperti.

Svarīgākais