Kā dzīvē nogājuši greizi 6 romantiski žesti, kurus redzam filmās

© AG/Scanpix/Leta

6.lapa

pexels.com

6. Ziedu kalni

Ziedu dāvināšana ir viens no tradicionālākajiem romantiskajiem žestiem. Filmās pielūdzēji sirdsdāmas dēļ ir gatavi ar tiem piepildīt dzīvokļus, mājas un citas telpas, lai ar to daudzumu apliecinātu savas stiprās jūtas. Izrādās, ka dzīvē arī.

Taču kādai sievietei šāds žests radījis negatīvu pieredzi. "Es biju bārmene un viņš man katru otrdienu dzeramnaudā atstāja 300 dolārus. Es negribēju šo naudu zaudēt un, kamēr atteicos iet ar viņu uz randiņu, nebija tā, ka teicu, ka neiešu nekad. Jokojoties teicu, ka viņš varētu būt stalkeris un man nepieciešama informācija par viņa kriminālo pagātni pirms piekrītu. Viņš tiešām to sadabūja, atbrauca un nolika to manā mašīnā līdzās tonnai ziedu. Es biju dusmīga, jo nezināju, kā viņš to izdarīja un nākamajā dienā man bija tas viss jādabū ārā no mašīnas. Es nekad ar viņu negāju uz randiņu," atklāj ieraksta autore.

Savukārt cita komentētāja atklāj, ka viņu pārsteidzis draugs, kurš viesistabā bija salicis 29 orhidejas, lai viņu pārsteigtu. "Biedējošākais bija tas, ka viņš nebija mans puisis, bet vienkārši draugs, kuram simpatizēju," atklāj sieviete.

Avots

Atpūtai un izklaidei

Ikviens vēlas atrast otro pusīti, ar kuru pavadīt visu mūžu kopā. Dažiem paveicas un tā arī notiek, tikmēr citi ir spiesti piedzīvot šķiršanos. 2017. gadā Eiropā uz katriem 1000 cilvēkiem bija aptuveni 2 šķīrušies pāri. Uzzini, kādas pazīmes jau laicīgi var liecināt par to, ka jūsu mīlestība nebūs mūžīga!