RECEPTE: Samtainais viskija sauers

© Publicitātes foto

 Sauers jeb “viskijs skābais” ir viens no klasiskākajiem viskija kokteiļiem, tāpēc tas jāgatavo no izcilas kvalitātes izejvielām.

Sastāvdaļas (2 glāzēm):

  • 80 ml The Famous Grouse viskija
  • 1/2 olas baltuma
  • 50 ml neitrālas garšas sīrupa (noderēs, piemēram, klasisks cukura sīrups)
  • 50 ml citrona sulas
  • 100 ml sodas vai minerālūdens
  • ledus

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas sajauc šeikerī vai blenderī līdz parādās smalkās putas (tieši putas piešķir kokteilim samtainu, nedaudz krēmīgu garšu). Pievieno ledu un pasniedz atdzesētu!

Publicitātes foto

Receptes autore Jevgēnija Jansone, foto autore Viktorija Kožemjakina.