10 soļi, lai patiesi izbaudītu vannošanos

© Publicitātes foto

3.lapa

5. Neļauj ūdenim atdzist pārāk ātri!

Galvenais labas vannas priekšnoteikums ir pareizā ūdens temperatūra. Optimāls vannošanās ilgums ir apmēram 20 minūtes: pārāk vēsa vanna būs nemīlīga un saīsinās vannošanās priekus, pārāk karsta - sagādās nepatīkamas izjūtas. Daži vienkārši triki palīdzēs ilgāk uzturēt vēlamo ūdens temperatūru. Pirms piepildīt vannu ar ūdeni, uzkarsē pāris katlus ūdens uz plīts vai tējkannā un ielej vannā - gandrīz verdošais ūdens sasildīs vannas virsmu, aizkavējot ūdens atdzišanu. Kamēr vannojies, turi vannasistabas durvis aizvērtas, lai tvaiks uzsildītu gaisu - jo siltāka būs telpa, jo ilgāk ūdens saglabās patīkamo temperatūru. Arī bagātīga vannas putu kārta aizkavēs ūdens atdzišanu: gaisīgas, košas greipfrūtu putas, uzmundrinošas dzērveņu putas, bagātīgas, cēlas rožu putas, liegas lavandas putas vai vizošas zelta putas ļaus katrai ķermeņa šūnai labsajūtā vibrēt, bet fantāzijai lidot tālu pāri ikdienībai.

6. Gremdējies smaržās!

Vai tie būtu attīroši sāls kristāli vai dabiski vannas pieni, jautras burbuļbumbas vai pašdarināti eliksīri - galvenais, lai to visu papildinātu tavs iemīļotais aromāts un vērtīgas, ādu kopjošas vielas. Burbuļbumbas ar ziediņiem vai zvēru ģīmīšiem, sirsniņu formā vai pavisam apaļas, bezkrāsainas un kā no varavīksnes loka noripojušas, sievišķīgi maigas un lietišķi vīrišķīgas - tās sarīkos aizraujošu šovu ūdenī, iekrāsos to, uzburs putas un piepildīs vannasistabu ar apburošu aromātu. Savukārt vannas sāls lieliski atslābinās nogurušus muskuļus un noņems spriedzi. Turklāt sāls un bumbu maisījumos pievienotās ziedlapiņas brīnišķīgi izskatīsies, atplaukstot ūdenī. Ja baidies, ka pēc vannošanās nāksies ķerties pie nopietniem tīrīšanas darbiem, sagūsti vannas sāli organzas maisiņā, liec ūdenī un baudi izcilo aromātu!

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Atpūtai un izklaidei

Ikviens vēlas atrast otro pusīti, ar kuru pavadīt visu mūžu kopā. Dažiem paveicas un tā arī notiek, tikmēr citi ir spiesti piedzīvot šķiršanos. 2017. gadā Eiropā uz katriem 1000 cilvēkiem bija aptuveni 2 šķīrušies pāri. Uzzini, kādas pazīmes jau laicīgi var liecināt par to, ka jūsu mīlestība nebūs mūžīga!

Svarīgākais