10 kafejnīcas Siguldā, kur zelta rudens laikā baudīt labu maltīti

Straujiem soļiem tuvojas laiks, kad cilvēki no teju visām Latvijas malām dosies vērot zelta rudeni Siguldā. Kamēr vieni skaisto dabas skatu vērošanu, iespējams, apvienos ar aktīvo atpūtu, tikmēr citi, iespējams, laiskās atpūtas laikā vēlēsies nobaudīt siltu tējas vai kafijas malku. Portāls apkopojis informāciju par to, kur tas Siguldā iespējams nobaudīt ne vien siltos dzērienus, bet arī gardu maltīti.

doma.lv

"DOMA"

"Katram sava - doma! Nāc uz Siguldas mājīgāko pagalmu un baudi izcilu kafiju, labu servisu, netradicionālu, bet sātīgu paēšanu un mutē kūstošus desertus dažādām gaumēm," raksturojot kafejnīcu norādīts Siguldas novada mājaslapā.

Kafejnīca atrodas Leona Paegles ielā 15a. Vienīgā diena, kad tā ir slēgta ir pirmdiena. Vairāk par kafejnīcu lasāms šeit.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Atpūtai un izklaidei

Ikviens vēlas atrast otro pusīti, ar kuru pavadīt visu mūžu kopā. Dažiem paveicas un tā arī notiek, tikmēr citi ir spiesti piedzīvot šķiršanos. 2017. gadā Eiropā uz katriem 1000 cilvēkiem bija aptuveni 2 šķīrušies pāri. Uzzini, kādas pazīmes jau laicīgi var liecināt par to, ka jūsu mīlestība nebūs mūžīga!

Svarīgākais