Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Latvijā \ Politika

Sondorei-Kukulei uzkrājumi vairāk nekā Ls 143 000

© F64 Photo Agency

Lai arī ārlietu ministra padomniece Zatlera reformu partijas valdes locekle Sandra Sondore-Kukule pērn nopelnījusi vien 3041 latu, taču viņai ir izveidoti uzkrājumi vairāk nekā 143 000 latu apmērā, liecina Valsts ieņēmumu dienesta (VID) elektroniskajā datubāzē pieejamā valsts amatpersonas deklarācija par 2011.gadu.

Ārlietu ministra padomniece skaidrā naudā glabā 8000 latus, pārējā nauda gan latos, gan eiro atrodas dažādās bankās. Pērn viņa 1489 latus nopelnījusi kā ārlietu ministra padomniece, bet 1552 latus ieguvusi no AS "DNB banka", pārdodot vērtspapīrus.

Tāpat Sondore-Kukule norāda, ka aizvadītajā gadā dāvanā no laulātā saņēmusi rotaslietu komplektu, kura vērtība viņai nav zināma.

Sondorei-Kukulei pieder kapitāldaļas SIA "Laimavoti" 1020 latu vērtībā un SIA "Kamadena" - 400 latu vērtībā. Viņai pieder arī 2007.gada vieglā pasažieru automašīna "Mercedes-Benz" un vasaras dārza māja Carnikavas novadā. Savukārt kopīpašumā ar vīru Guntaru Kukulu ārlietu ministra padomniecei pieder zemes gabals un dzīvojamā mājā Ādažu novadā, zemes gabals un jaunbūve Aulejas pagastā, zemes gabals, dzīvojamā ēka un palīgceltne Liepupes pagastā un zemes gabals Seces pagastā.