Latvijā prognozē nelielus nokrišņus

© F64 Photo Agency

Šonakt un rīt Latvijā iespējami nelieli nokrišņi slapja sniega veidā, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Šonakt Austrumu rajonā gaidāms neliels sniegs - šajā reģionā gaisa temperatūra naktī būs līdz mīnus astoņiem grādiem, savukārt piekrastē - ap nulli.

Arī Rīgā rīt iespējams neliels sniegs. Naktī Rīgā gaisa temperatūra noslīdēs līdz mīnus pieciem grādiem, bet pa dienu iesils līdz plus četriem grādiem.

Dienā visā Latvijā gaisa temperatūra svārstīsies no plus diviem līdz plus septiņiem grādiem.

Arī nākamajās nedēļas dienās naktīs sagaidām sals - robežās no mīnus astoņiem līdz deviņiem grādiem, bet pa dienu gaiss iesils līdz četriem pieciem grādiem.

Kā ziņots, laika apstākļu izmaiņas un pavasara ienākšana Latvijā ir gaidāma nākamās darba nedēļas nogalē, kad no rietumiem Latvijai tuvosies plašs un aktīvs ciklons. Debesis gan aizklās mākoņi, piektdien gaidāmi arī nokrišņi, tomēr ar dienvidu puses vējiem Latvijā jau ieplūdīs siltāks gaiss, tādēļ naktī uz piektdienu minimālā temperatūra gaidāma vien mīnus 2, plus 3 grādu robežās, bet dienas laikā temperatūra paaugstināsies līdz plus 5, plus 10 grādiem. Līdz ar to slapjo sniegu nomainīs lietus.

Nākamās nedēļas nogalē arī naktis kļūs siltākas un nav gaidāmi mīnusi. Nākamajā nedēļas nogalē gaisa temperatūra, pēc sinoptiķu prognozēm, varētu sasniegt plus 11 grādus.

Latvijā

Rēzeknē notiekošajā Latgales rajona tiesas prāvā, kurā par nelikumīgas robežas šķērsošanas organizēšanu apsūdzēta biedrības “Gribu palīdzēt bēgļiem” aktīviste Ieva Raubiško, prokurore apsūdzētajai lūgusi piespriest viena gada un sešu mēnešu cietumsodu.

Svarīgākais