Nākamajā nedēļā gaidāms silts un vasarīgs laiks; gaiss iesils līdz +28 grādiem

Šajā nedēļas nogalē virs Latvijas pastiprināsies augsta spiediena apgabals, tādēļ mākoņi pakāpeniski izklīdīs, un uzspīdēs saule. Pūšot lēnam vējam, nākamajā naktī vietām vēl ir gaidāmas salnas līdz 0...-1°, tomēr turpmāk vēsais laiks pakāpeniski atkāpsies, un dienas laikā gaiss jau iesils līdz +18...+23°, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sākot ar nākamās nedēļas sākumu, Latvijai no dienvidiem pietuvosies ciklons - teritoriju sasniegs jaunas mākoņu zonas, kas vietām nesīs pērkona lietusgāzes. Ar austrumu puses vējiem Latvijā turpinās ieplūst aizvien siltāks gaiss, līdz ar to gaidāms vasarīgi silts laiks: naktīs gaisa temperatūra nebūs zemāka par +11...+16°, savukārt dienā gaidāmi +20...+25°, un vietām dienas vidū karstums sasniegs pat +26...+28°.

Latvijā

Biznesa augstskolas Turība rektore, profesore, Latvijas valsts meži padomes priekšsēdētāja un LTRK padomes locekle Zane Driņķe rīkoja nozares un publiskās pārvaldes pārstāvju nākotnēšanas pēcpusdienu, iedibinot tradīciju pulcēt vienkopus biznesa un publiskās pārvaldes intelektuāļus, dizainēt nākotni. Divu stundu garumā tika meklētas konkrētas atbildes uz tādiem jautājumiem, kā piemēram, kāds ir Latvijas uzņēmumu eksporta potenciāls šobrīd, inovāciju ieviešanu ražošanā, tehnoloģiju un biotehnoloģiju jomās, uz ko Latvijas publiskās pārvaldes nākotnei jau no rītdienas jābūt orientētai, valsts tēls un komunikācija nākotnē.