Svētdien saule gaisu sakarsēs līdz +29 grādiem

Naktī uz svētdienu saglabāsies daļēji mākoņains laiks, nokrišņi pārsvarā nav gaidāmi, bet nakts un rīta stundās vietām būs migla.

Pūtīs lēns vējš, gaisa temperatūra nakts gaitā pazemināsies līdz +13..+18 grādi, par pāris grādiem zemāk termometra stabiņš noslīdēs dažviet Kurzemē.

Svētdien, izklīstot miglas mākoņiem, karsēs saule. Kurzemi no jūras sasniegs jauna mākoņu zona, kas dienas otrajā pusē dažviet atnesīs lietu. Atsevišķi lielāki gubu mākoņi lokālu lietu var atnest arī valsts galējos austrumos.

Pārsvarā pūtīs lēns vējš, Kurzemes rietumos iegriezīsies mēreni stiprs dienvidrietumu vējš. Gaisa temperatūra pēcpusdienā paaugstināsies līdz +25..+29 grādiem, bet piekrastē gaidāmi +20..+24 grādi.

Rīgā lietus nav gaidāms, naktī un no rīta iespējams mākoņains laiks, bet dienā karsēs saule. Pūtīs lēns vējš. Gaisa temperatūra agrā svētdienas rītā pazemināsies līdz +18 grādiem, par dažiem grādiem vēsāks gaiss būs Pierīgā. Dienas gaitā gaiss sasils līdz +27 grādiem, par pāris grādiem zemāka temperatūra būs līča piekrastē.

Latvijā

Koalīcija vienojusies uz nenoteiktu laiku saglabāt samazinātu 12% pievienotās vērtības nodokļa (PVN) likmi svaigiem augļiem, ogām un dārzeņiem, pirmdien pēc valdību veidojošās partiju sanāksmes pauda zemkopības ministrs Armands Krauze (ZZS).