Ceturtdien laikapstākļi būtiski nemainīsies

© Sputnik/SCANPIX/LETA

Ceturtdien Latvijā saglabāsies anticiklona ietekme un laikapstākļi būtiski nemainīsies, prognozē sinoptiķi.

Debesīs joprojām būs daudz mākoņu, lielākās cerības sagaidīt saulainu laiku būs valsts rietumu daļā. Nav gaidāmi ievērojami nokrišņi.

Galvenokārt pūtīs lēns dienvidu vējš. Gaisa temperatūra naktī pazemināsies līdz +4..+9 grādiem, maksimālā temperatūra dienā gaidāma no +8..+10 grādiem daudzos austrumu novados līdz +15..+17 grādiem Kurzemes rietumu piekrastē.

Rīgā brīžiem - ar lielāko varbūtību ceturtdienas pēcpusdienā un vakarā - debesis skaidrosies. Lēns dienvidrietumu vējš pāries dienvidaustrumu vējā. Gaisa temperatūra naktī noslīdēs līdz +7..+9 grādiem un pēcpusdienā sasniegs +13 grādus.

Latvijā

Kā tā var būt, ka mūsu valstī, kas savai aizsardzībai tērē 3% no IKP, Valsts policijas krāsās daiļotā braucamrīkā pa Tēvijas ārēm laiski vizinās 46 migranti, bet varbūt ienaidnieka speciālo uzdevumu kaujinieki? Kā tā var būt, ka mēs tērējam milzu naudu robežas aprīkošanā ar žogiem, sietiem un betona bluķiem, bet tā dēvētie migranti brīvi maršē tam visam pāri? Kā tā var būt, ka parlamentārā uzrauga, Saeimas atbildīgās komisijas priekšsēdētāja rīcībā vairāk nekā diennakti pēc notikušā nav pilnas informācijas par šī vājprāta iemesliem? Atkal izrādīsies, ka neviens ne par ko nav atbildīgs? Vainīgais būs kāds nošļucis pierobežas kaprālis? Te ir valsts vai kas?