Gaisa temperatūra šodien var sasniegt 33 grādus

Šodien Latvijā vietām gaidāms ļoti stiprs karstums, un gaisa temperatūra pēcpusdienā var paaugstināties līdz plus 33 grādiem, brīdina Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķi.

Šodien Latvijā palielināsies arī mākoņu daudzums, un dienas otrajā pusē vietām, galvenokārt Kurzemes pusē, gaidāms neliels īslaicīgs lietus, iespējams pērkona negaiss. Pūtīs mērens dienvidaustrumu, austrumu vējš.

Jau ziņots, ka vakar gaisa temperatūra Rīgā, Rucavā, Zosēnos un Madonā sasniedza plus 33 grādus, kas bija ne tikai šīs vasaras karstākā diena, bet arī jauns 12.jūlija karstuma rekords.

Jauns karstuma rekords tika sasniegts Zosēnos un Rīgā. Rīgā līdz šim 12.jūlija augstākā gaisa temperatūra bija plus 32,4 grādi.

Latvijā

Aizsardzības sistēmas un Nacionālo bruņoto spēku iekšienē, ārpus komunikācijas, ir daudz lietu, kuras vajag mainīt un būs jāmaina, komentējot secinājumus pēc Krievijas drona nokrišanas Latvijas teritorijā, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" sacīja Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.