Šovakar īpašā ceremonijā Rīgas lidostā tiks sagaidīts Māris Štrombergs

Šovkar plkst.17:50 ar lidsabiedrības "airBaltic" reisu no Londonas Rīgā ielidos divkārtējais Olimpiskais čempions BMX riteņbraukšanā Māris Štrombergs ar treneri Ivo Lakuču un Latvijas BMX izlasi.

Starptautiskā lidosta "Rīga" sadarbībā ar "airBaltic" un Latvijas Olimpisko komiteju (LOK) aicina līdzjutējus uz īpašu Māra Štromberga sagaidīšanas ceremoniju starptautiskajā lidostā "Rīga", ko vadīs trīskārtējais Olimpisko spēļu dalībnieks spēkavīrs Raimonds Bergmanis. Ceremonijā muzicēs Gustavo un DJ Toms Grēviņš, un to tiešraidē pārraidīs Latvijas Televīzija.

Sagaidītājus aicinām pulcēties, sākot no plkst.17.30. Visi Māra Štromberga sagaidītāji un līdzjutēji, kas lidostā "Rīga" ieradīsies uz īpašo sagaidīšanas ceremoniju, lidostas īstermiņa autostāvvietā laika posmā no plkst.16:00-19:00 savus auto varēs novietot bez maksas.

Latvijā

Pagājušajā nedēļā uzzinājām, ar ko vainagojušās diskusijas par nodokļu reformu. Iedzīvotāju ienākuma nodokļa likmes augs, taču pieaugs arī neapliekamais minimums un minimālā alga. Izmaiņas skars arī pensiju otro līmeni, bet galīgais lēmums vēl jāpieņem valdībai un Saeimai. “Kantar TNS” aptaujā TV3 raidījumā "900 sekundes" noskaidrots sabiedrības viedoklis par valdības darbu pie nodokļu reformas.

Svarīgākais