Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

Labestības dienā nesaziedo visu nepieciešamo summu

© f64

Labestības dienā, kas svētdien notika pie Kongresu nama un LNT tiešraidēs, lai palīdzētu bērniem redzēt, dzirdēt, staigāt un dzīvot, tika savākti turpat 200 000 latu, tomēr ar šo summu vēl nepietiek, lai palīdzētu visiem 69 bērniem.

Par šīs dienas vēstnešiem izvēlēti četri bērni: Aleksandrs, kurš par visu vairāk vēlas izdzirdēt savas mammas balsi; Timofejs, kurš nekad nav redzējis savu tēti; Elīna, kura sapņo staigāt un Ernests, kuram nepieciešama mūsu palīdzība, lai viņš dzīvotu!

Kopš iepriekšējās akcijas "Eņģeļi pār Latviju 2010", palīdzību portālam ziedot.lv ir lūguši 69 bērni. Lai palīdzētu visiem 69 bērniem, nepieciešamā summa ir 384 973 lati.

LNT kopā ar portālu ziedot.lv, Swedbank, RIMI un Supernetto veikaliem rīkotajā akcijā, kā arī ziedojumos Labestības dienas ietvaros pie Kongresu nama, kopā tika saziedoti 197 386,06 lati. Par šiem ziedojumiem palīdzība tiks sniegta 35 bērniem.

Ar cerību pārējo bērnu sirsniņās, ka arī viņiem palīdzēs, ziedošana turpināsies līdz 6. jūnijam, nra.lv uzzināja ziedot.lv.

Kopumā visās piecās Labestības dienās ir saziedots 1 015 817,81 lats un ir palīdzēts 239 bērniem.