Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Izklaide

Reiniku Ričijam Rū jauna grāmata un dziesmu albums

© Publicitātes foto

Reiniku ģimenes lācēns Ričijs Rū pie saviem mazajiem faniem atgriezies ar jauniem un vēl košākiem notikumiem grāmatā un dziesmu albumā “Ričijs Rū rīko koncertu 2”. Tajā atrodami dzejolīši, dziesmas un video par Ričija brīnumainajiem piedzīvojumiem Āfrikā.

“Ričijs Rū rīko koncertu 2” ir turpinājums milzu popularitāti guvušajai pirmajai grāmatai un dziesmu albumam, kas aprīlī saņēma “Platīna disku”, jo pārdots vairāk nekā 10 000 eksemplāru apjomā - tas ir ļoti rets gadījums pēdējo gadu laikā Latvijā.

Interaktīvā dzejoļu un krāsojamo zīmējumu grāmata ir papildināta ar 13 dziesmu albumu un to instrumentālajiem pavadījumiem. Jaunajā grāmatā un dziesmās Ričijs Rū ar gaisa balonu devies pie draugiem plašajā pasaulē, kur viņu jau gaida mērkaķītis Kikī, garā Žirafe, zilonēns Bombero, rozā flamingo, mazais pingvīns un kāda īpaša iepazīšanās - lācenīte Rūbija.

Mūzikas autors un dziesmu izpildītājs joprojām ir Lauris Reiniks, taču dzejoļu autore šoreiz ir pati projekta radītāja Rūta Reinika-Preisa. Turklāt jaunās dziesmas kopā ar Lauri izpilda arī Rūta un Sofija Timma. Ilustrāciju autore ir Guna Miķelsone.

Rūta Reinika-Preisa: “Esam priecīgi, ka Ričijs Rū iekarojis bērnu un vecāku sirdis. Turpinām darboties, lai veicinātu bērnu mīlestību pret grāmatām, lasīšanu, mūziku un kopīgu radošu darbošanos. Vislielākais prieks ir redzēt, kā Ričija Rū dziesmas izpilda paši bērni - gan dārziņos un skolās, gan dažādos dziedāšanas konkursos. Ričijs Rū ir lielisks tēls, no kura bērni var mācīties par draudzību, rūpēm, izpalīdzību un mīlestību pret dabu. Ļoti ceram, ka arī jaunās dziesmas un lācēna piedzīvojumi ienesīs krāsainu prieku ikvienā ģimenē, kurā aug mūziku mīloši un radoši bērni.”

Jāpiebilst, ka katra lappuse grāmatā ir papildināta ar QR kodu, kuru nolasot ar mobilo tālruni, dzejolis “atdzīvojas” un pārtop dziesmā ar videoversiju kanālā “YouTube”.