Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

Nemierīgais festivāls “Nemiers” piedāvā “Dzeltenos Pastniekus” un Eviju Vēberi

© Publicitātes foto

Šo sestdien, 21. maijā, paralēli dažādiem citiem mūzikas un izklaides pasākumiem savu programmu piedāvā arī Rīgas nemierīgākais bārs “Nemiers” – laukumā pie tā, Aristīda Briāna ielā, notiks jau septītais “Nemiera Festivāls”.

Bāra “Nemiers” organizētajā tradicionālajā nepieradinātās mūzikas un nemierīgās izklaides festivālā šoreiz uzstāsies tādas grupas un izpildītāji kā “Dzeltenie Pastnieki, “Židrūns”, “Apēdājs”, Evija Vēbere, “Pamirt” un DJ Krankenwagen.

Koncertu starplaikos un pēc tam ballīti iegriezīs DJ Ricardi B, kurš svinīgi aizvadīs savu simto dīdžeja setu “Nemierā”.

Bez muzikālā piedāvājuma festivāla apmeklētājiem tiks liktas galdā (vai celtas priekšā) arī dažādas citāda veida izklaides iespējas, piemēram, burgeru ēšanas sacensības, cirvju mešanas turnīrs, brīvais kritiens ar Ropejumping.lv, šiem laikiem īpaši noderīgā dusmu izlādes telpa utt. Protams, “Nemiera” festivāls tā norises gaitā vienmēr ievirzījies arī kādā iepriekš nepieteiktā neformālo aktivitāšu gultnē - tie, kas šajos pasākumos ir pabijuši, zinās, par ko stāsts…