Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: viena no būtiskākajām tēmām būs sadarbība

Zvaigžņu stāvoklis visus aicinās ievērot balansu un vienlaikus atgādinās par noteikumiem. Mainīsies ne tikai ārējais apvalks, bet arī saturs. Jaunai taktikai būs nepieciešama jauna stratēģija. Var tikt mainīti ierastie standarti un tiesiskā izpratne, uzskati par attiecībām, darbu, draudzību, taisnīgumu. Viena no būtiskākajām tēmām būs sadarbība.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Nāksies orientēties uz sadarbību. Var sākties jauna alianse, partnerība viegli pāraugs draudzībā, un arī otrādi. Varat iesaistīties jau esošā komandā.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Vislielāko akcentu vajadzētu likt uz kontaktiem ar vajadzīgiem cilvēkiem, piemēram, kolēģiem un klientiem. Veiksmes vārdā mēģiniet sadarboties, laikus deleģēt pienākumus un ievērot citu intereses.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Nezaudējiet laiku, jo šī ir piemērota diena virzībai vēlamajā virzienā. Zvaigznes apgalvo, ka šodien jūsu galvenais ierocis ir pievilcība, draudzīgums un diplomātija.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Zvaigznes saka – atrodiet veidu, kā uzturēt labas attiecības ar tuviniekiem, uzturēt harmoniju mājās. Ja esat pieraduši pie naidīgām attiecībām, mēģiniet vismaz saglabāt neitralitāti.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Vislielāko akcentu vajadzētu likt uz sadarbību ar apkārtējiem, un ir pat vienalga – tiem, kas tuvākā vai arī tālākā apkārtnē. Uzvedība pateiks vairāk nekā jūsu vārdi. Nepalaidiet garām veiksmīgu brīdi, lai noregulētu attiecības ar kaimiņiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Ar vislielāko uzmanību jāseko līdzi finansēm un attiecībām ar līdzcilvēkiem, turklāt abi faktori būs savstarpēji saistīti. Darījums būs veiksmīgāks, ja pareizi izvēlēsieties partnerus un starpniekus.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Vēlams būt labā formā, jo šī ir laba diena iniciatīvas izrādīšanai un atbildīgiem soļiem. Ikviens jūsu solis būs svarīgs attiecībām.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Zvaigznes atgādinās par nepieciešamību ievērot vienošanos un etiķeti, arī balansu interesēs. Ne tas labākais laiks uzstāt uz savu ieradumu prioritāti. Ja gaidām piekāpšanos no citiem, arī pašam tādam vajadzētu būt.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Varēsiet adaptēties jaunā grupā, neierastos apstākļos. Laba diena pasākumu apmeklēšanai. Iesaistieties sociālajā dzīvē. Šodien tiks likti pamati notikumiem nākotnē.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Esiet uzmanīgi profesionālos un juridiskos jautājumos, arī partnerattiecībās. Ja iepriekšējie plāni un vērtības sevi ir izsmēluši, vajadzētu būt tālredzīgiem un adekvāti novērtēt radušās perspektīvas.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Nepalaidiet garām jaunās iniciatīvas. Zvaigznes saka – iemācieties deleģēt pienākumus, dalīt atbildību, jo visu smagumu nav jānes vienam.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Vajadzētu apdrošināt sevi, un tas iespējams ar partnera un drauga palīdzību. Ja jums nav atbalsta, zvaigznes iesaka visas aktivitātes maksimāli samazināt.