Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: harmonija veidosies no atsevišķiem elementiem

Nesteidzīga darba diena. Harmonija veidosies no atsevišķiem elementiem. Sīkas neprecizitātes vislabāk novērst uzreiz. Ieteicams strādāt labā noskaņojumā un komfortablos apstākļos. Laba diena darījumu pusdienām vai vakariņām, to laikā var tikt pieņemti principiāli lēmumi, slēgtas vienošanās. Attiecībās ieteicama savstarpēja ieinteresētība, jo tikai viena puse neko nepanāks.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Zvaigznes iesaka neskriet pa priekšu notikumiem, dzīvot šeit un tagad. Darījumos ieteicams darīt labu, neizgudrot velosipēdu. Esiet reālistiski.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Harmoniska diena. Var mierīgi pabeigt iesāktus darbus, nebaidīties no šķēršļiem. Intuīcija ļaus izdarīt pareizo izvēli. Mēra izjūta ļaus neaizrauties ar pārmērībām.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Zvaigznes atgādina, ka it visā šodien ieteicama secība un pakāpenība. Neizlaidiet svarīgus etapus, tiecieties pēc visaugstākās kvalitātes.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Būs iespēja nodemonstrēt savus talantus. Var būt iespēja hobiju pārvērst ienesīgā biznesā. Esiet ļoti uzmanīgi pret ārējo izskatu.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Ļoti ieteicama harmonija un mērenība. Ir vēlams sākt diētu, izmest ārā novecojušus krāmus.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Varēsiet atrast kompromisu. Veiksmīgam rezultātam būs nepieciešams personisks šarms. Ja nevarat izlemt, pievērsiet uzmanību jautājuma finansiālajai pusei.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Lai noskaidrotu situāciju, būs nepieciešams pragmatisms un arī vajadzība visu pārvērst finansiālā ekvivalentā. Dāmām nevajag ekonomēt uz kosmetologa pakalpojumiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Attiecībās mēģiniet iegūt harmoniju. Aktualizēsies finansiālas vienošanās. Ja slēdzat laulību, darījumu partnerību vai radošu aliansi, nerīkojiet dārgu šovu.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Zvaigznes iesaka izslēgt steigu un haosu. Jo īpaši svarīgi tas būs, ja rēķināties ar materiālu ieguvumu. Ārējos ieguvumus nav vērts likt pirmajā vietā.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Gūsiet baudu no dzīves kopumā, arī no atsevišķiem rezultātiem. Romantiskās attiecībās īpaši svarīgi būs nelieli apliecinājumi.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Nopietnas slodzes nav ieteicamas. Enerģijas trūkumu kompensējiet ar rūpību, mērķtiecību un spēju strauji manevrēt.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Spēsiet novērst pretrunas, kas traucēs sadarbībai un pilnvērtīgām attiecībām. Darījumu tikšanās laikā virzieties uz mērķi, piekāpjoties sīkumos.