Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: iespējamas problēmas ar elektroniku, sakariem

Rīta puse būs klusa un rāma, bet stabila. Līdz pusdienlaikam labāk veikt rutīnas darbus. Pārmaiņas domāšanā iespējamas vakarpusē. Tad arī var mainīties maršruti, vienošanās, saziņas līdzekļi, argumenti. Pēkšņa rosība var sākties sociālajos tīklos. Iespējamas problēmas ar elektroniku, sakariem, programmām. Pēkšņi var uzrasties strauji veicami darbi.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Pirmajā vietā jābūt darba plānam, lai neaizmirstu kādu pienākumu vai solījumu. Zvaigznes iesaka maksimāli koncentrēties profesionālam darbam. Vakars var «atnest» šokējošus jaunumus, sensacionālus notikumus tuvu cilvēku lokā.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Jaunumu un uztraukumu diena. Iespējams kritisks brīdis karjerā, saziņā ar priekšniekiem vai kolektīvu. Būsiet tendēti pārāk emocionāli un personiski uztvert sociālus notikumus, profesionālus jaunumus.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Piesardzība noderēs. Negatīvu notikumu atvilnis nebūs pārāk spēcīgs. Vakarā iespējami negaidīti jaunumi no ārzemēm. Iespējamas sensācijas tuvu cilvēku lokā. Elektronika varētu niķoties.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Rīta pusē neforsējiet sarunas, atlieciet svarīgas tikšanās un uzstāšanos, konsultācijas un svarīgus lēmumus. Vakars nāks ar jaunumiem, negaidītām sarunām, iemeslu pārdomām.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Dienas pirmo pusi vislabāk veltīt rutīnas darbiem, turklāt – jo sarežģītāki tie ir, jo agrāk būtu jāsāk. Viss būtiskais notiks tuvāk vakarpusei. Ļoti iespējams, kāds nāks klajā ar paziņojumiem, kas ietekmēs arī jūs.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Dienas izskaņā uzmanību saistīs neordināri notikumi. Var mainīties plāni, var būt neplānots brauciens. Nāksies pievērsies jauniem pienākumiem. Jābūt gataviem problēmām sistēmās un programmās.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Dienas pirmajā pusē varat justies kā strupceļā, tad labāk izvairīties no iniciatīvas un vētrainām aktivitātēm. Pārmaiņas un pārsteigumi gaidāmi vakarpusē. Var rasties interesants hobijs.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Dienas lielākā daļa būs rāma un paredzama. Šajā laikā vēlams paspēt pabeigt nepieciešamos plānotos darbus, tikt galā ar rutīnas pienākumiem. Jo tuvāk nāks vakars, jo vairāk «smaržos» pēc sensācijas un skandāla.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Labāk pievērsties kārtējo problēmu risināšanai, jo īpaši – to kritiskajai sastāvdaļai. Nav vēlams kaut ko pamest pusratā. Vakarpuse būs intensīvas komunikācijas laiks. Var doties braucienos, var meklēt sadarbības partnerus.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Dienas pirmo pusi veltiet personiskām vajadzībām. Mēģiniet neļauties sliktam garastāvoklim un sliktai ietekmei. Vakarā iespējami jaunumi no draugiem, negaidīti finansiāli priekšlikumi.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Vissvarīgākais būs vakars. Dienas laikā taupiet enerģiju, nesteidzieties ar iecerētās idejas realizāciju. No rīta var būt principiāli citas prioritātes nekā vakarā. Pieaugs satraukums.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Perspektīva šķitīs skaidra, bet vakars izvējos visas ilūzijas. Kārtējās sensācijas var atņemt atbalsta punktu. Ja jūs kaut kas satrauc, zvaigznes iesaka nekrist panikā, domāt stratēģiski.