Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: šodien nevajag risināt nopietnus jautājumus

Rīta pusei būs vakardienas piegarša. Ar pārliecību var teikt, ka šodien nevajag risināt nopietnus jautājumus, jo īpaši – skaidrot attiecības. Nesekmēsies komunikācija ar varas pārstāvjiem. Jābūt uzmanīgiem, strādājot ar asiem instrumentiem. Nav ieteicams kaismīgi reaģēt uz notiekošo, jo īpaši – izteicieniem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Rīta pusē īpaši aktīvi būs jūsu nelabvēļi, bet dienas laikā pamazām atslābs. Ja jums mests izaicinājums, nesteidziet to pieņemt.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Intensīvam darbam piemērots ir rīts, kad ieteicams tikt galā ar nepabeigtiem darbiem. Neatlieciet tehnikas apgūšanu, medicīniskas un kosmētiskas manipulācijas.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Būsiet gatavs teju vai kalnus gāzt. Iespējams, jūs vadīs sportiskais azarts vai uzplūdi mīlestībā. Pret vakaru kļūsiet mierīgāks, priecāsieties par to, kas jums ir.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Visu dienu jums būs svarīgi, kas notiek mājās, ar tuviniekiem. Rīts var sākties ar vakardienas konflikta turpinājumu. Pēcpusdienā var sākties dažādu sīku problēmu virkne, kuru risināšana prasīs teju vai visus spēkus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Nebūs laika garlaikoties. Konsultācijas, sapulces un darījumus labāk veikt no rīta, jo tieši tad varēsiet saskaņot dažādas intereses.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Ļoti ticams, ka iegūsiet vēl vienu iespēju nopelnīt naudu vai arī nodibināt lietderīgus kontaktus. Neatlieciet uz vakaru būtisku darbu paveikšanu.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Aktivitātes laiks būs rīts, tieši tad arī ieplānojiet un veiciet visu būtisko. Turklāt šajā laikā pats būsiet operatīvs un uzņēmīgs. Savu pozīciju aizstāvēsiet ne tikai ar vārdiem.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Nav ieteicams pieņemt lēmumus vienatnē. Rīts piemērots brīfingiem, izlīgšanai. Ja kādu esat piemānījis vai pievīlis, atvainojieties – ja ne ar vārdiem, tad vismaz darbiem.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Esiet uzņēmīgi un radoši, citādi labas iespējas var pārvērsties neizmantotās. Iespējams, jūsu likteni izšķirs balsošana.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Dienas panākumi var nešķist nozīmīgi un lieli. Mērķtiecīgām darbībām veltiet rītu. Iespējams, izdosies atrisināt senas nesaskaņas.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Rīta pusē var būt iespēja paspīdēt ar saviem talantiem. Visai viegli pārcietīsiet dažādas intelektuālas un fiziskas slodzes. Var gaidīt pozitīvu lēmumu kāda būtiska jautājuma risināšanā.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Diena var sākties ar kritiskiem notikumiem. Nav izslēgtas problēmas ar likumu. Labākā apdrošināšana pret nelaimēm – spēja uztvert un akumulēt informāciju.