Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: pēcpusdienā atmosfēra kļūs dinamiska un rosīga

Diena sāksies samērā klusi. Rīta pusē labāk nekur nesteigties, neradīt lieku haosu. Pirms pusdienlaika cilvēki varētu būt inerti, slinki un neuzņēmīgi. Pēcpusdienā atmosfēra kļūs dinamiskāka un rosīgāka. Zvaigžņu stāvoklis vairos dažādību dzīvē, cilvēki kļūs komunikabli un elastīgi, arī rotaļīgāki. Darbiem un domām būs nozīmīgs zemteksts.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Diena vairos dažādību un dinamiku. Jau pēcpusdienā būsiet tikuši vaļā no slinkuma un inerces. Esiet gatavi iedvesmojošām tikšanām un notikumiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Rīta pusi vislabāk būtu pavadīt paša izvēlētā ātruma režīmā, vadoties no emocionālām sajūtām. Pēc pusdienlaika būs iespēja uzmanību pārslēgt uz apkārtējo pasauli, iespējams, arī izklaidēties.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Personīgo aktivitāti vēlams «ieslēgt» pēc pusdienlaika, tad sāksies daudz dinamiskāks ritms. Pieaugs enerģija, uzlabosies pašsajūta, radīsies priekšnoteikumi pozitīvai kustībai biznesa projektos.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Būs nepieciešamas svaigas idejas, bet to jums nebūs. Būsiet inerti, konservatīvi, ar piezemētu domāšanu. Zvaigznes iesaka jums paņemt pauzi, neķerties klāt jau sen buksējoša ģenerālplāna realizēšanai.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Būs grūti ievērot disciplīnu, saglabāt uzmanību svarīgiem darbiem. Jebkādi mēģinājumi tomēr aktīvi rīkoties varētu ciest neveiksmi. Ja visu svarīgo izdarīsiet no rīta, pēcpusdienu un vakaru varat veltīt nodarbēm tikai sev.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Zvaigznes aicina nebūt tik nopietniem un noslēgtiem, arī tik nemobiliem. Uz laiku ieteicams atlikt atklātas garīga rakstura sarunas. Varētu izdoties sekot diviem atšķirīgiem mērķiem.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Jānogaida līdz dienas otrajai pusei, kad dzīve iezaigosies visās varavīksnes krāsās, pēkšņi var uzrasties neskaitāmi piedāvājumi. Zvaigznes iesaka izmantot iespējas, turklāt – maksimāli ātri.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Nav vērts ieciklēties uz vienu iespēju ne dialogā, ne attiecībās. Dienas otrā pusē dzīve pateiks priekšā manevra iespējas. Varētu rasties izdevība iepazīt dzīvi viegla rakstura piedzīvojumā.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Izdevīga būs nevis superzvaigznes pozīcija, bet gan – esmu viens no daudziem. Nav ieteicams pārtvert iniciatīvu, mēģināt «uzspiest» ar savu autoritāti, apmāt ar savu šarmu.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Jābūt gataviem piedzīvot maldus, kas varētu piespiest mainīt rūpīgi izvēlēto taktiku. Diez vai izdosies turpināt iesākto ierastā stilā.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Nav vērts iestigt saimnieciskos darbos vai rutīnas pienākumos, jo pēc pusdienlaika jums nebūs tiem nepieciešamā noskaņojuma. Dzīve piedāvās kaut ko patīkamu un aizraujošu.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Pēc pusdienlaika ieiesiet riska zonā, jo zudīs striktas robežas. Pieaug iespējamība iekulties vilinošos un maldinošos projektos, kas vedīs arvien tuvāk ilūzijām. Panākumu atslēga būs mēra sajūta.