Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Laba diena romantikai

Planētas sekmēs optimisma vairošanos, ļaus drosmīgi skatīties nākotnē. No krīzes varēs izkļūt ļoti ātri, tikpat ātri būs iespējams atjaunot pašapziņu un saskatīt jaunas iespējas. Zvaigznes dos arī iespēju pavilkt svītru būtiskā lietā. Rutīnas darbos nebūs īpašas sekmes. Laba diena romantikai, aktīvai atpūtai, reklāmas akcijām, dāvanu izvēlei.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Diena pavērs jaunas iespējas, nepalaidiet garām izdevības radošām izpausmēm. Jauna drauga iegūšana vairos optimismu. Ja nāksies iekļūt krīzē, būs iespēja ātri atjaunot spēkus.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Ļoti iespējams, ka mainīsiet mērķus un arī apstākļus mājās. Liela loma būs konkrētam cilvēkam, piemēram, priekšniekam, vecākam, draugam, bērnam. Jāuzmanās, lai jūsu dzīves kuģa stūre nenonāktu svešās rokās.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Kāds vai kaut kas var ieviest vai vairot ticību. Var rasties lieliskas iespējas atpūtai, flirtam, jautrai ballītei. Pārvarot krīzi, nekrītiet eiforijā, nedrīkst arī pilnībā atslābināties.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Ir ieteicams izvērtēt ienākuma avotus, budžetu un arī nodokļus, tie var būtiski ietekmēt abus iepriekš minētos. Jaunais posms solās būt spilgts, interesants un reizēm arī riskants.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Gaidāmi pat vairāki bonusi, šajā ziņā zvaigznes neskoposies. Garīga pacēluma diena, pieaugs arī paša radošais potenciāls. Ja vien iespējams, harmonizējiet attiecības, atrodiet veselīgu balansu starp nesavtību un egoismu, individuālu un komandas darba stilu.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Nav ieteicams virzīties pirmajā plānā, bet vienlaikus nav ieteicams būt pārāk pieticīgam. Draudzīgums un artistiskums būs vislabākie un arī visražīgākie sabiedrotie.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Patīkamu notikumu diena. Veiksmīga apstākļu sakritība un paša apdāvinātība, arī spontanitāte un laba fiziskā un darījumu forma ļaus izmantot iespēju, protams, ja pats to nepalaidīsiet garām.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Noteikti nebūtu ieteicams palaist garām jaunu radošu ideju, kas sākumā var jums nešķist ideāla. Ir īstais laiks parūpēties ne tikai par savas ārējās pasaules atjaunošanu un attīstību.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Laimīga diena. Darbi ieies jums vajadzīgā gultnē, ir pat iespējams ļoti patīkams pārsteigums. Vienīgais, kas nav ieteicams, jo diez vai saņemsiet atbalstu, ir jauni kontakti un intelektuāls darbs.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Vairāk skatieties uz apkārt notiekošo, tas varētu vairot optimismu un cerības. Nav ieteicams steigties ar personiskām iniciatīvām.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Nejutīsieties diez ko pārliecināti par sevi un to, ko darāt. Cerības un optimismu vairos mīlestība. Jūsu paša interesēs ir nebūt egoistam.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Varēsiet izvairīties no rutīnas darbiem. Vecākiem šī diena būtu jāizmanto tam, lai bērnus piespiestu paveikt viņiem nepatīkamo. Cerībām būs pamats atjaunoties.