Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Līdz pat vakaram galvenais būs spēja saprasties ar cilvēkiem

Zvaigznes būs parūpējušās par vieglumu un nepiespiestību komunikācijā. Līdz pat vakaram galvenais būs spēja saprasties ar cilvēkiem, arī dalīšanās ar informāciju. Sarunās galvenais būs lojalitāte un humora izjūta. Paši jūtīgākie tomēr nav pasargāti no aizvainojuma, tāpēc nevajag skart patiešām sāpīgas tēmas. Jāmēģina izmantot iespējas. Sekmīgs būs darbs ar tekstiem.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Nav ieteicams izvairīties no komunikācijas, arī publiskas diskusijas. Būs viegli iepazīties, attīstīt sadarbību, vairot klientu loku. Ļoti laba diena dialogam ar partneri.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Noteicošais virzītājspēks būs nepieciešamība, bet tas nenozīmē, ka diena nebūs patīkama. Daudz kā laba gūsiet saskarsmē ar kolēģiem. Ieteicams būt laipniem, diplomātiskiem, atsaucīgiem.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Daudziem zvaigznes dāvās spēju domāt kreatīvi. Nebūs problēmu komunikācijā. Laba diena personiskai un profesionālai sarakstei, mācībām, intelektuālām spēlēm.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Ļoti ieteicams atcerēties par labām manierēm, un tas nozīmē ievērot ne tikai formālu etiķeti. Svarīgi valdīt pār emocijām, pārdzīvojumiem, kontrolēt ieradumus.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Zvaigznes sola patīkamu garastāvokli, patīkamus sabiedrotos un labas ziņas. Laba diena sarakstei, lai iepazītos, kontaktiem ar tuviem radiniekiem. Dalieties ar jaunumiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Būs iespēja likt lietā savas diplomāta spējas, demonstrēt estētisko gaumi, radošumu, spēju prasmīgi izlietot budžetu. Mērķtiecīgus darbus, arī iepirkšanos, vislabāk veikt dienas pirmajā pusē.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Visi sarežģījumi būs palikuši pagātnē. Iegūsiet vārda, izvēles brīvību vai kādu citu bonusu, ko nemaz nebūsiet cerējis. Jāuzmanās, lai nebūtu pārāk atkarīgi no garastāvokļa.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Labāk likt uzsvaru uz sociālām prasmēm un intelektuālo talantu. Laba diena sarunām, kurās tiek apspriesti radoši jautājumi, nianses biznesā. Nav ieteicams atklāt noslēpumus, ielaisties pārāk atklātās sarunās.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Jāuzmanās no pārāk lielas uzticēšanās, tāpat slikti var beigties mēģinājums «visus pievērst savai ticībai». Dialogu būs viegli iesākt, bet varētu būt grūti to sekmīgi pabeigt.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Komunikācijā labāk izvēlēties neitrālu toni, jo īpaši komunikācijā ar priekšniekiem, partneriem, bērniem, oficiālu iestāžu pārstāvjiem. Nedrīkst ļauties emocijām.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Potenciāli laba diena. Ļoti labas sekmes var būt kādai iniciatīvai, bet ar noteikumu, ka jau pašā sākumā tai nebūs pretestības. Pārpratumus būs iespēja noskaidrot ātri un nesāpīgi, bez tālejošām sekām.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Nav ieteicams izrādīt iniciatīvu. Pat vislabākās ieceres īstenošana var ciest neveiksmi, tai vispār var nebūt turpinājuma. Būsiet spiesti sekot vispārpieņemtiem standartiem.