Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: Labs laiks romantiskām tikšanām

Diena ļaus mazliet atslābināties, saspringto un riskanto ritmu nomainīt ar mazliet mierīgāku. Zvaigznes sekmēs vēlmi pēc harmonijas, šodien daudz vieglāk nekā citās dienās varēs rast kompromisu. Nav ieteicams sarežģīt, noskaidrot attiecības, provocēt konfliktus. Labs laiks romantiskām tikšanām, skaistuma salona apmeklējumam.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
AUNS. Būs iespēja tikt vaļā no sasprindzinājuma, saskatīt dzīves patīkamāko pusi. Pasākumi, kas iepriekš radīs raizes, beigsies ļoti labi. Esiet diplomātiski, meklējiet kompromisu.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
VĒRSIS. Būsiet mazliet vieglprātīgs un izklaidīgs. Nav ieteicams tiekties pēc jaunas atbildības, arī pārāk intensīvi pievērsties kārtējiem darbiem. Labāk iepauzēt darbos, atļauties laiku sev.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
DVĪŅI. Meklēsiet harmoniju, to arī viegli atradīsiet. Ja pagātnē kaut kas nav bijis lāgā, atradīsiet mierinājumu, kompensāciju, jums pieņemamu kompromisu. Ļoti sekmīgs būs skaistumkopšanas salona apmeklējums.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
VĒZIS. Būs spēja ieraudzīt labo pat sīkumos, tāpēc jutīsieties labi jebkuros apstākļos un atmosfērā. Nelieli atradumi uzlabos garastāvokli, bet – īpaši daudz nav ieteicams gaidīt.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
LAUVA. Vislabāk dienu pavadīt komfortablā atmosfērā, ja tas nav iespējams mājās, tad rodiet to darbā. Veiksmīgs brīdis romantiskām tikšanām. Galvenais uzdevums – būt tālāk no rutīnas. Svarīgi pabeigt iesāktus darbus.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
JAUNAVA. Ļoti svarīgi redzēt un novērtēt patīkamas pārmaiņas, pat nelielus sasniegumus. Uzturiet labas attiecības ar tiem, no kuriem ir atkarīga jūsu karjera un vēlmju piepildījums.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
SVARI. Ļoti harmoniska diena. Svarīgām iniciatīvām ne īpaši labs laiks. Lielisks starts negarantē jaunus patīkamus pavērsienus.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
SKORPIONS. Jebkuru situāciju uzskatiet par iespēju ko uzlabot, samierināties, izlīgt. Ja būsiet pārāk kaujiniecisks vai pārāk lietišķs, ļoti ticams, ka cietīsiet neveiksmi.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
STRĒLNIEKS. Svarīga diena tiem, kam ir problēmas personiskās attiecībās. Lai sasniegtu un saglabātu harmoniju, būs nepieciešams pavisam nedaudz – smaids, pakalpojums, uzmanība...
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
MEŽĀZIS. Nopietnus pasākumus labāk atlikt, ieteicams arī iepauzēt, pirms realizēt sarežģītus uzdevumus. Labāk dariet kaut ko mazu un vienkāršu, kas neatņem daudz spēka.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
ŪDENSVĪRS. Ieteicams izvairīties no kaujinieciskas taktikas, rīkojieties maigi. Ja kaut kas darbos buksē, nemēģiniet tos realizēt ar spēku, labāk nogaidīt. Labs laiks, ja esat nolēmis kaut ko dāvināt, izrādīt uzmanību.
Zivis 19.februāris - 20.marts
ZIVIS. Ļoti svarīga būs mērenība it visā, ieskaitot izklaides un romantiskus pasākumus. Laba diena, ja neko nesarežģīsiet un jebkuru situāciju neuztversiet kā iespēju uz citiem izgāzt savas negatīvās emocijas.