MĀJOKLIS UN ASTRODIZAINS. Kā­da no­zī­me Mē­ness fā­zēm as­tro­lo­ģi­jā?

© Pixabay

Jau­tā­jums – at­bil­de: kā­da no­zī­me Mē­ness fā­zēm as­tro­lo­ģi­jā?

Jauns Mē­ness. Sā­ku­mā ir pa­sī­vais, aiz­mi­gu­šais stā­vok­lis. Cil­vē­ki vai­rāk no­slē­gu­šies se­vī, līdz ar to jaun­mē­ness pir­ma­jās die­nās ne­va­ja­dzē­tu sākt jaun­us dar­bus un ri­si­nāt sva­rī­gas sa­ru­nas. To­mēr tas slēpj lie­lu po­ten­ci­ālu - ir īs­tais laiks, lai kal­di­nā­tu nā­kot­nes plā­nus.

Jaun­a Mē­ness lai­kā cil­vē­ka or­ga­nis­mā var sa­ma­zi­nā­ties šķid­ru­ma ap­mai­ņa, sma­dze­ņu ap­gā­de ar skā­bek­li.

Augošs Mē­ness. Tas ir labs laiks jaun­iem plā­niem, sa­ru­nu ri­si­nā­ša­nai, dar­bu uz­sāk­ša­nai. Cil­vē­ki kļūst iz­pa­lī­dzī­gi, at­vēr­ti, drau­dzī­gi, un arī ener­ģi­jas ne­trūkst.

Pilns Mē­ness. Tam pie­mīt mil­zu ener­ģi­ja, un piln­mē­ness pe­ri­ods sais­tās ar da­žā­dām mis­tis­kām lie­tām. Ja cil­vē­kam ir kā­das īpa­šas spē­jas, tās pa­stip­ri­nās piln­mē­ne­sī. Cil­vē­kiem var nākt da­žā­das at­klās­mes. Ta­ču jā­būt uz­ma­nī­gam, jo piln­mē­ness vei­ci­na arī da­žā­das ne­ga­tī­vas lie­tas. Cil­vē­kiem ir sa­kā­pi­nā­tas emo­ci­jas, kā dēļ jā­būt pie­sar­dzī­giem. Ne­drīkst ie­sais­tī­ties strī­dos un lie­tot al­ko­ho­lu.

Dil­stošs Mē­ness sais­tās ar Uguns sti­hi­ju.

La­bi pa­beigt ie­sāk­tos dar­bus, no­dar­bo­ties ar ik­die­niš­ķām lie­tām. Ša­jā lai­kā cil­vē­ki no­slē­dzas, kļūst ne­aiz­sar­gā­tā­ki, nav la­bi sākt jaun­us dar­bus vai sa­ru­nas.

Horoskopi

Domāšanas temps mēdz būt izšķirīgs situācijās, kad nepieciešama ātra reakcija. Ir cilvēki, kas ātras reaģēšanas iemaņas izmanto profesionālajā darbībā, kļūstot par specvienības kareivjiem, pilotiem vai smalkiem ķirurgiem, kad sekundēs pieņemti lēmumi nosaka dzīvību cenu.

Svarīgākais