Pietiekams olbaltumvielu patēriņš ir mūsu organisma veselības atslēga, taču lielākā daļa cilvēku netaisnīgi atstāj novārtā vienu produktu, kas ir īsts olbaltumvielu satura čempions.
Sojas siers tofu, ko tradicionāli gatavo no sojas pupiņām un šķidruma, kas paliek pēc sāls izņemšanas no jūras ūdens (nigari), satur visas neaizvietojamās aminoskābes, kas atrodamas gaļā, mājputnu gaļā, olās, zivīs un piena produktos, bet bez holesterīna, jo tas ir uz augu bāzes.
Tofu sojas siers jau sen ir atzīts par vienu no galvenajiem produktiem simtgadnieku uzturā. Tradicionāli izgatavots no sojas pupiņām un šķidruma, kas paliek pēc sāls izskalošana no jūras ūdens (nigari), šis augu proteīns satur visas neaizvietojamās aminoskābes, kas atrodamas gaļā, mājputnu gaļā, zivīs, olās un piena produktos.